Tom Holland otkriva: Radio sam kao šanker!
Tom Holland je pun iznenađenja! Ova mlada zvezda trenutno je u centru pažnje zbog čak dva aktuelna filma u kojima tumači glavne uloge, a u skorašnjem intervjuu Tom otkriva razne detalje o snimanju filma “Uncharted”. U “Uncharted-u”, Tom igra Nathana Drake-a, barmena željnog avanture, koji se udružuje sa Victorom Sullivanom kako bi se upustio u opasnu potragu za pronalaženjem najvećeg blaga koje nikada nije pronađeno, u nadi da će takođe pronaći Nate-ovog davno izgubljenog brata. Da bi se spremio za ulogu, Tom ne samo da je išao u školu za barmena, već je i radio u baru u Londonu.

„Jedna od mojih omiljenih stvari u vezi sa projektima koje radim je kada dobijem priliku da naučim neku novu veštinu. Dakle, otišao sam u školu za barmena. Na kraju sam radio nekoliko smena u ovom baru u Londonu, što je bilo jako zabavno. Zaista sam uživao. I to je lepa mala scenografija u filmu, a naučio sam nešto novo“ – otkriva Tom.

Nije trebalo dugo da fanovi shvate da je baš megazvezda Tom iza šanka, a ubrzo zatim i generalni direktor, izbacivši 25-godišnjeg glumca iz firme! „Kako se priča proširila po gradu i ljudi su počeli da shvataju da sam ja šanker u tom baru, i onda je i generalni direktor shvatio, pa su me na kraju i izbacili!” objasnio je on i nastavio: „Vratio sam se u taj bar, ali je u ovom trenutku odnos pomalo težak. Ipak sam ih mnogo pritiskao. Tako da su jednostavno ućutali i pustili me da se vratim“.

Za kraj on govori kako je morao da se skriva i prerušava da ga ne prepoznaju: „Morao sam da nosim beli smoking i sve što ide uz to. Ušao bih tamo i uzeo radnu uniformu i bio unutra kao da sam na tajnom zadatku. Bilo je zabavno, zaista sam uživao“.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram