U susret Danu žena, Vulkan izdavaštvo i Milka spremili su neodoljivu poklon akciju! U knjižarama Vulkan širom Srbije očekuju vas najbolje knjige i najslađa iznenađenja.

Kupovinom jedne od tri najnovije knjige Vulkan izdavaštva na poklon dobijate neodoljive Milka praline! Slatko darivanje traje od 21. februara do 9. marta, odnosno do isteka zaliha. Zato ne gubite vreme, posetite omiljenu knjižaru Vulkan i obradujte nekoga ko ima posebno mesto u vašem životu savršenim poklonom.

Da li ćete se odlučiti za očaravajuću istorijsku sagu, romansu punu neizvesnosti ili štivo koje poručuje da zdrav razum ne zabranjuje zadovoljstvo?

Alison Pataki je u svoj veličanstveni roman Kraljica iz senke utkala čuvenu priču o prvoj Napoleonovoj ljubavi. Dok revolucija razara zemlju, Dezire Klari se suočava sa gorkom istinom: svet koji je poznavala i volela zauvek je nestao, a ona je spremna na sve da spase svoju porodicu giljotine. Slučajni susret sa Napoleonom Bonapartom pretvoriće se u priliku kojoj se nadala. Iako su se verili u tajnosti, Napoleon ubrzo odlazi u Pariz, gde upoznaje šarmantnu Žozefinu i shvata da brak sa provincijalkom ne bi pomogao njegovoj karijeri. U središtu uspona i pada jednog carstva, Dezire izrasta u hrabru ženu koja otkriva da može da preživi samo ako se oslanja na svoje instinkte i svoje srce.

Nasledstvo Nore Roberts je uzbudljiva priča sa izuzetnim zapletom koja potpuno obuzima svojom neizvesnošću. Prošlost punu trauma oživeće zastrašujuća pretnja. Adrijan Rico je imala sedam godina kad je upoznala oca. Bilo je to onog dana kada ju je umalo ubio – pre nego što se njena majka Lina umešala. Ubrzo je završila kod bake i dede, gde je provela divno leto – i prvi put se zaljubila. Nije bilo potrebe dirati prošlost. Deset godina kasnije, Adrijan se preselila u Njujork i dobila prvo preteće pismo. A kada se vratila kod bake i dede da brine o njima, pisma su postala jeziva i sve češća. Adrijan oseća da može da izgubi mnogo više od svog života.

Meditacija i mali gestovi kineske mudrosti ohrabrili su nas u tome da počnemo da favorizujemo prevenciju, kao i da postanemo svesni fundamentalnog dobra između našeg tela i uma. Još se Hipokrat nije ustručavao da propiše šetnju od 15 minuta dnevno ili dijetu na bazi ribe, rogača ili pirinča, a preporučivao je i dremke i seksualne aktivnosti. Alhemičari su nam pokazali koje vrline poseduju toplota i muzika. A najnoviji istraživači neuronauke upravo su potvrdili izvanredne efekte medicine zdravog razuma, koja potiče iz dubina vremena. Profesor psihijatrije i bolesti zavisnosti Mišel Ležoaje u knjizi Neka pobedi zdrav razum pokazuje na koji način je oformljena medicina zdravog razuma i kako je dokazala svoju vrednost.

Obradujte one koje volite posebno odabranim knjigama Vulkan izdavaštva i Milka desertom jedinstvenog ukusa.

* Akcija traje od 21. februara do 9. marta, odnosno do isteka zaliha.

** Akcija se organizuje u svim knjižarama Vulkan i važi samo za odabrane naslove Vulkan izdavaštva.