Kendall Jenner iskreno: Ja sam kontrol freak!
Sa sigurnošću se može reći da je manekenka Kendall Jenner jedan od najprivatnijih članova porodice Kardashian-Jenner. 26-godišnja influenserka i manekenka je odrasla na rijaliti TV-u, glumeći u porodičnoj emisiji Keeping Up With the Kardashians, gde su svi svoje živote bukvalno servirali na tacni ljudima. Sada, Kendall je iskreno govorila o tome kako se trudi da svoj privatni život zadrži zaista privatnim.

U novom intervjuu Kendall govori o tome da je “freak (frik) za kontrolu” i da daje sve od sebe da održi sopstvenu privatnost uprkos njenom ogromnom praćenju i javnom imidžu.

”Kada sam bila mlađa, morala sam da odustanem od te kontrole i dozvolim da me neko drugi prikaže na način na koji on želi, za neki editorijal, kampanju ili reklamu – šta god da je bilo”, iskreno objašnjava ona svoje rane manekenske godine, ali kaže da je sve to bio posao i da je istrpela.

Ipak, kao najplaćeniji supermodel na svetu sa sopstvenim brendovima, Kendall je sada povratila deo svoje moći: “Sada, biti na drugoj strani, polako vraćam tu kontrolu na neki način, gradim sopstveni brend i osećam se osnaženom, i zaista je neverovatno”, kaže ona i zaključuje: “Kao žena i kao neko ko dolazi iz porodice koju vode žene, bilo je stvarno kul da dam svoj maksimum za posao”.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram