Evo šta nas očekuje u 2.sezoni serije “ICarly”!
Carly Shay će zvanično ponovo uticati na nas! Verujemo da ste već upoznati sa činjenicom da je Paramount+ konačno oživeo svima omiljenu seriju iz detinjstva, “ICarly”, još prošle godine, i iako nema Sam u ovoj verziji, ona je i dalje podjednako zabavna i voljena. Sada imamo lepe vesti za vas – Paramount + izbaciće prve dve epizode druge sezone hit serije 8. aprila, a evo šta nas očekuje u novoj sezoni!

U trejleru vidimo da nas očekuje prikaz Carly koja prolazi kroz različite aspekte ljubavi, posla i porodice u srednjim dvadesetim godinama, što definitivno nije lako za nju kada još uzmemo u obzir da ona pokušava da oživi svoj kultni web kanal uz pomoć prijatelja Freddie-ja i Harper, dok obožavateljima omiljeni stariji brat Spencer nastavlja da ohrabruje i sramoti Carly na svakom njenom koraku.

Nova sezona otkriva da se neki od naših voljenih članova glumačke ekipe suočavaju sa većim i modernijim problemima nego ikada ranije. Prema Paramount+-u, Spencer i Harper će imati novi lični i razvoj u karijeri, dok Freddie uravnotežuje podizanje ćerke sa novom aplikacijom i novom devojkom! 

Dakle, nova sezona donosi razne dogodovštine, ali ne smemo zaboraviti da se originalni ICarly prikazivao na Nickelodeonu šest sezona od 2007. do 2012.godine. Serija je razvila kult u svojih 97 epizoda, a remakr je pomogao da se Carly upozna sa potpuno novom generacijom, dok je ostala verna svojim korenima.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram