Lude ideje: Glumci iz “Squid Game”-a dele svoje ideje za 2. sezonu!
Glumačka ekipa serije “Squid Game” ima neke lude ideje za 2.sezonu! Lee Jung-jae, HoYeon Jung, Park Hae-soo, Kim Joo-ryeong i Anupam Tripathi razgovarali su sa Nischelle Turner na dodeli nagrada “Screen Actors Guild Awards 2022.” u nedelju, gde su podelili neke od njihovih ideja za predstojeću 2.sezonu hit serije.

“Imamo mnogo ideja, ali Lee Jung ima tako dobre i lude ideje”, podelio je HoYeon. “Dakle, moja ideja je da su maskirani ljudi uzeli sve one koji su umrli u seriji i pobrinuli se da se vrate u život”, objasnio je Lee-jev prevodilac.

Ova serija je nominovana za nekoliko nagrada, uključujući Ansambl u dramskoj seriji i Kaskaderski ansambl u TV seriji, pri čemu su i Lee i HoYeon dobili pojedinačne nominacije. Što se tiče toga šta za njih znači biti nominovan, Lee otkriva da je to velika čast: “To je zaista velika čast. Nikada nisam zamišljao da će ovaj dan doći, i ne mogu da verujem da ću biti zajedno sa svim zvezdama koje sam gledao na ekranu. Prosto sam oduševljen”

Glumačka ekipa je izgledala otmjeno kao i uvek van njihovih “Squid Game” uniformi, sa Lee u tamnoplavom smokingu, HoYeon u blistavoj crnoj haljini Louis Vuittona, Park u tradicionalnom smokingu, Kim u ružičastoj haljini bez naramenica sa ombre detaljima i Anupam u tamnoplavoj kombinaciji.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram