Winnie Harlow je najnovija poznata ličnost koja ulazi u “igru lepote“ sa lansiranjem Cay Skin, linije proizvoda za negu kože koji održavaju kožu zdravom i zaštićenom od sunca tokom cele godine. Inspirisana plažama Jamajke, kolekcija sadrži laganu, prozračnu formulu za negu kože tokom izlaganja suncu, a napravljena je od nežnih sastojaka sa ostrva i aktivnih sastojaka za negu kože visokog učinka.

Jedna od trenutno najtraženijih manekenki, snimala je legendarne modne kampanje na prelepim lokacijama širom sveta. Međutim, na fotografisanju na otvorenom 2018. godine, Winnie je bila obeshrabrena da korisit kremu za sunčanje iz straha da joj na koži ne ostanu bele ili ljubičaste mrlje. Kao rezultat toga, doživela je tešku opekotinu od sunca koja je dovela do toga da joj bude potrebna medicinska pomoć. Ovaj događaj je zauvek promenio njen vitiligo, ključnu prekretnicu za nju i njenu ostvarenu misiju da stvori proizvode za negu kože protiv sunca.

„Moje iskustvo je produbilo moje uverenje da stvaram proizvode za zaštitu od sunca koji su jednostavni za nanošenje  i efikasni u pružanju zaista nevidljive zaštite svima pod suncem“, ističe Winnie.

„Tradicionalne kreme za sunčanje su poznate po tome što stvaraju neprijatan osećaj na koži, ne „nose“ se dobro ispod šminke i što je najgore ostavljaju tragove na koži, posebno na obojenim ljudima. To je dovelo to toga da mnogi ljudi koje poznajem štede na nezi od sunca u svakodnevnom životu.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cay Skin by Winnie Harlow (@cayskin)

Harlow je postigla svoju misiju da stvori novi standard u nezi kože. Formule proizvoda linije Cay Skin su 100% veganske i nisu testirane na životinjama. Proizvodi su takođe napravljeni tako da zaštite sve tipove kože od UV zraka, bez ostavljanja bilo kakvog traga na koži.

Cay Skin proizvodi su sada dostupni na sajtu  cayskin.com a u aprilu će biti dostupni u Sephora radnjama i nadamo se da će stići i kod nas.

Autor: Jana Radović

Foto: Instagram