Jung Hae In dobio je ponudu da se priključi ekipi nadolazeće drame, u kojoj bi igrao rame uz rame sa dobitnicom akademske nagrade, glumicom, Youn Yun Jung i glumcem Kang Ha Neul.

Prema informacijama koje je pružila Jung Hae Inova agencija, FNC Entertainment 7. marta , glumac je u pregovorima da se priduži ekipi KBS2TV – a u The Tree Dies Standing Up ( Drvo umire stojeći- bukvalan prevod). Drama na kojoj se intenzivno radi pivukla je veliku pažnju , upravo zbog potvrđivanja da talentovana i popularna glumačka ekipa učestuje u njoj, na čelu sa dobitnicom akademske nagrade Youn Yun Jung, a pored nje tu si i glumci Kang Ha Neul i Sang Dong.

Kako god , agencija obaveštava da glumac tek treba da prihvati ulogu. Ovog talentovanog glumca imali smo prilike da gledamo u drami “ Snow drop“, u kojoj je imao priliku da igra sa Kim Jisso, kao deo glavnog para njene prve glumačke uloge.

U međuvremenu, nadolazeća drama će ispričati priču o čoveku koji se pretvara da je unuk neizlečivo bolesne bake koja je prebegla iz Severne Koreje kako bi ispunio njenu poslednju želju.

Autor: Tijana Antonić