Agencija, pod čijim je pokroviteljstvom mlada glumica Han So Hwee, odlučno izjavljuje da ista nema nameru da otplati dug svoje majke.

Prema 9ato Entertainmentu prateći vesti koje obaveštavaju da je majka ove glumice pod tužbom za prevaru , Han So Hwee ne želi da bude umešana u slučaj.

Ovo je zvanična izjava koju je agencija dala: „ Zdravo, ovde 9ato Entertainment . Pišemo da objasnimo okolnosti u pitanju glumičine majke. Njena majka gospođa Shin koristila je račun u banci na ime svoje kćerke kako bi pozajmljivala novac od banke. Navedeni račun je otvoren kada je Han So Hwee bila maloletna i bez njene dozvole , i njena majka, Shin je koristila račun da podigne pozajmicu , bez znanja same Han So Hwee . U prošlosti je bilo sličnih slučajeva, uključujući slučaj falsifikovanih dokumenata. Serija građanskih slučajeva stigla je na sud koji je potvrdio da su svi nepovezani sa glumicom. Prema okružnom sudu u Ulsanu, 8. aprila 2021. potvrđeno je da je okrivljena koristila račun pod imenom Han So Hwee, međutim nema validnog dokaza da glumica deli odgovornost za dug okrivljen.e“

Agencija dodaje: „ Duboko nam je žao zbog izazivanja zabrinutosti u pogledu privatnog života naše glumice. Ali mi dajemo dalja objašnjena jer ne želimo slične događaje u budućnosti. Dodajemo, Han So Hwee nema u planu da deli odgovornost za dug njene majke. Ovo objavljujemo kako bi sprečili da njena majka koristi njeno ime u svrhu pozajmljivanja novca , radi sprečavanja svakog ilegalnog posla, ucenjivanja njene majke zbog činjenice da joj je ćerka poznata ličnost. Činjenica je da su one majka i kćer, i da se data veza ne može lako prekinti. Žao nam je zbog oštećenih , ali svakako mi zauzimamo čvrst stav u nadi da se ovo neće ponoviti u budućnosti. Tražimo vaše razumevanje“, završava svoje saopštenje agencija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 한소희 (@xeesoxee)

Kao što je poznato sličnih slučajeva je bilo dosta u životu ove mlade i talentovane glumice . Onda je ipak razumljivo zašto ona zauzima takav stav povodom cele situacije. Han So smo imali prilike da gledamo u romantičnoj drami „ Nevertheless“, u kojoj je igrala rame uz rame sa Song Kangom, kao i u Netflixovoj drami „My Name“, snimljenoj krajem prošle godine. Bilo kako bilo , od ove mlade dame očekujemo mnogo u budućnosti, kao što se nadamo da će se gore pomenuti slučaj razrešiti bez većih dilema!

Autor: Tijana Antonić

Foto: Instagram