Nuxe vam predstavlja i poklanja savršenog saveznika lepote - Very rose micelarnu vodu

Koža svakodnevno izlučuje sebum i znoj koji ostaju na površini kože, a mi na to redovno dodajemo i šminku. Koža je takođe i konstantno izložena uticaju nečistoća iz okoline, poput čestica zagađenja i prašine. Uklanjanje šminke svako veče te čišćenje lica svako jutro, neizbežni su koraci za očuvanje čistom, ujednačenom i svežom.

Ako zaboravimo na ove korake, ten gubi svoju blistavost, a pore se začepljavaju, uzrokujući nastanak nepravilnosti.

Čišćenje lica i uklanjanje šminke omogućavaju pripremu kože na dalju negu kako bi ona mogla u potpunosti iskoristiti sve aktivne sastojke iz te nege.

Savršen saveznik u svakodnevnoj rutini biće ti Nuxe Very rose Eau Micellaire Apaisante 3-en-1. Ova micelarna vodica s cvetnom vodicom ruže uklanja šminku te čisti kožu lica i područja oko očiju, potpuno uklanjajući tragove šminke i nečistoće. Obogaćena Skin-Respect Complex 100% biljnog porekla, umiruje kožu i poštuje njenu prirodnu ravnotežu. Kožu ostavlja svežom i mekanom, a čula očarana nežnim mirisom ruže.

Saveti za lepotu

Uklanjanje šminke prvi je bitan korak u vašoj rutini nege kože.

Na lice i oči nežno nanesite pamučne blaznice natopljene micelarnom vodicom i laganim pokretima čistite lice. Ponavljajte postupak dok lice nije čisto.

Ne treba ispirati.

Dovršite svoju rutinu lepote negom kože iz linije Very Rose.

Formula* Nuxe Very rose Eau Micellaire Apaisante 3-en-1 je testirana pod nadzorom dermatologa.

Nuxe vam predstavlja i poklanja savršenog saveznika lepote - Very rose micelarnu vodu

Sadrži:

Cvetnu vodicu ruže: poznatu po umirujućim i omekšavajućim svojstvima na svim tipovima kože, čak i na osetljivoj.

Skin-Respect kompleks 100% biljnog porekla: sastoji se od hidratantnih šećera, hidrira i jača zaštitnu kožnu barijeru.

Micelarni surfaktanti: za učinkovito uklanjanje nečistoća i šminke, istovremeno osiguravajući dobru toleranciju na koži.

Sadrži 97% sastojaka prirodnog porekla.

*Formula bez sastojaka ili derivata životinjskog porekla.

U naslovu ste mogli da pročitate da vam Nuxe poklanja micelarnu vodu, pa evo da otkrijemo o čemu je reč. U saradnji sa NUXE francuskom prirodnom kozmetikom obradovaćemo sa čak 3 vas Nuxe Very rose Eau Micellaire Apaisante 3-en-1, 750ml!

Sjajan poklon kažemo mi, a verujemo da se i vama dopada, a sve što treba da nam napišete je odgovor na pitanje „Čime je obogaćna Nuxe Very rose Eau Micellaire Apaisante 3-en-1?“. Odgovore uz svoje podatke – ime, prezime, adresu, grad i kontat telefon, šaljite na mail redakcija@superteen.rs do petka 18. marta u 18 časova, a imena dobitnica objavljujemo na IG storiju. I da da biste učestovali u nagradnoj akciji potrebno je imate adresu za dostavu nagrade na teritoriji Srbije.