Serija „A Business Proposal“ je ponovo premašila sopstveni rekord gledanosti

Kdrama, odnosno serija „A Business Proposal“ uspela je još jednom se premaši rekord u gledanosti , koji je sama postavila!

Prema podacima Nielsen Korea, kompaniji za istraživanje rejtinga  osma epizoda SBS – ove drame „A Business Proposal“ koja je emitovana 22. marta, zabeležila je rejting od rekordnih 10.8% širom zemlje prema standardima domaćinstava.

Ovo je novi rekord koji prevazilazi najviši rejting od 10.1% , zabeležen tokom emitovanja šeste 6 epizode.

„A Business Proposal“ sa Ahn Hyo Seopom i Kim Se Jungom u glavnim ulogama dobija ogromnu podršku fanova kojima se baš dopada ova poslovno – romantična drama ispunjena uzbuđenjemima i komedijom. Dramu naročito krasi fantastična i visoko cenjena gluma Kim Se Jung, koja daje poseban izgled njenom liku – Shin Ha Ri . Takođe ovu dramu, pored preslatkog glavnog para , ističe i drugi par koji zasigurno doprinosi popularnosti ove drame, a čije su uloge poneli Seol In Ah i Kim Min Gju , koga smo imali prilike da gledamo u seriji „Snow drop“.

U zadnjoj prikazanoj epizodi, poljubac između Shin Ha Ri i Kang Te Moo, zasigurno je dodatno podigao rejting ove mega popularne K drame.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: SBS