JYP Entertainment objavio je nedavno svoj finasijski izveštaj i otkrio svoje planove za 2023. godinu. U izveštaju, JYP Entertainment, koji je jedan od vodećih kompanija u Južnoj Koreji otkriva detalje o grupama koje su u planu da budu lansirane u nadolazećoj godini.

Prema zvaničnom izveštaju, ova kompanija sprema debi jedne korejske boy-grupe, japanske boy-grupe , jedne kineske boy-grupe i jedne američke boy-grupe u 2023 godini.

Ranije su kružile glasine da ova kompanija ima plan da lansira ukupno četiri nove idol grupe  kroz različite programe, uključujući i SBS-ov audicijski program „ Loud“ koji se odvija ove, 2022 godine. Prethodno je objavljeno da kompanija želi da lansira jednu boy-grupu, kinesku idol grupu kasnije ove godine, kao i boy verziju NiziU –a u Japanu i u Sjedinjenim Državama, isto u tekućoj godini. Kako god, sa zadnjim izveštajima, potvrđen je debi četiri nove grupe, u sledećoj godini, te su to najverovatnije upravo ove idol grupe o čijem se debiju spekulisalo ove godine.

Korisnici društvenih mreža, okupili su se u onlajn grupi , kako bi diskutovali i razmenili mišljenja povodom ove teme, a neki od komentara zvuče ovako:

– Mislimo da je bolje ako lansiraju boy-grupe u drugim zemljama, bolje nego da ih sve zajedno izmešaju.

– Nadam se da će se korejska boy-grupa sadržati od korejskih članova.

– Želim da se koncentrišu na podršku NMIXX –a prvo, pre lansiranja novih grupa.

– Mislim da je potvrđeno da JYP Entertainment lansira nove grupe sledeće godine, mislio sam da je to ove.

– Nisam znao da JYP Entertainment cilja i u Kinu takođe.

– Mi jedva čekamo da vidimo sastav novih grupa, kao i količinu talenta i raznovrsnosti koju će nositi  sa uverenjem da će imati uspeha kao i druge grupe ove kompanije , kao što su  ITZY  i  Stray Kids!

A šta vi mislite da li je će JYP lansirati grupe nove grupe ove godine, a sledeće dodati još četiti nove ili definitivo sveb ostaje za 2023. godinu?

Tekst: Tijana Antonić