Yoo Yun Suk i Moon Ga Young su trenutno u pregovorima povodom novih uloga u nadolazećoj poslovno – romantičnoj drami “Understanding of Love“.

Povodom izveštaja koji otkrivaju da će Yoo Yun Suk zauzeti jednu od vodećih uloga u JTBC-ovoj novoj drami „Understanding of love“, njegov izdavač King Kong by Starship razjašnjava: „Yoo Yun Suk je primio ponudu da glumi u novoj JTBC-ovoj drami , tako da je on trenutno razmatra tu opciju.“

Agencija glumice Moon Ga Young, KeyEast takođe je izjavila: JTBC-ova drama je jedan od projekata koje ona trenutno razmatra.

„Understanding of love„ je zasnovana na istoimenoj noveli Lee Hyuk. Smeštena je u ogranku Nara banke, nakon proslave 99. godišnjice od osnivanja, koju prati romansa. Ako Yoo Yun Suk prihvati ponudu, naći će se u ulozi višeg šefa konsultacionog tima Han Sang Sooa, dok je Moon Ga Young u pregovorima povodom uloge devojke koja četiri godine radi u banci na blagajni , Han Soo Young. Na nama je da pratimo dalje vesti povodom ove nove serije i da vidimo da li će krajni ishod dovesti ove dve mlade talentovane zvezde pred isti objektiv kamere.

Tekst: Tijana Antonić