Vaš saveznik ovog aprila je Anew Vitamin C hidratantna dnevna krema SPF50

Znate da vam svakog meseca predstavljamo cool novitete koji nam stižu iz kompanije Avon. Tako je i ovog aprila kada nam Avon vam predstavlja Anew Vitamin C hidratantnu dnevnu kremu SPF50, po ceni od 1190 dinara.

Vaš saveznik ovog aprila je Anew Vitamin C hidratantna dnevna krema SPF50

  • Dnevna antioksidativna zaštita sa stabilnim vitaminom C je neverovatno lagana, brzoupijajuća, dermatološki testirana krema za sve starosne dobi.
  • ŠTITI od UVA/UVB zračenja sa SPF 50 i od slobodnih radikala sa antioksidansom – vitaminom C
  • HIDRIRA 24 časa, istovremenno šruža celodnevni mat efekat – kao savršen makeup prajmer
  • VRAĆA SJAJ – koža momentalno izgleda svetlije i blistavo, sa vremenom smanjuje primetnost diskolaracija*

*Nakon višestruke primene

Da li ste znali?

Vitamin C može da se koristi tokom cele godine, ali tokom leta on deluje zaštitno poput suncobrana. Pomaže u zaštiti od slobodnih radikala koji ubrzavaju proces starenja i štetno deluju na telo tokom čitave godine, iako se uglavnom formiraju tokom izlaganja suncu.

Kroz Akciju za borbu protiv raka dojke Avon godinama ističe značaj redovnih pregleda i podrške ženama obolelim od ove bolesti – kroz donacije, edukacije i podršku projektima usmerenim ka ovom važnom ženskom pitanju. Sredstva za sve aktivnosti u okviru Akcije obezbeđuju se izdvajanjem celokupnog bruto profita od prodaje proizvoda sa ružičastom vrpcom – u ponudi su „Crystal“ i emajlirani broš sa ružičastom vrpcom.

Avon novitet – Anew Vitamin C hidratantna dnevna krema SPF50 i mnoge druge proizvode potraži u Avon brošuri od 01. aprila, kao i na sajtu www.avon.rs