5 stvari koje bi trebalo da znate o Kim Tae-ri iz Netflixove serije „Twenty Five, Twenty One“

Serija „Twenty Five, Twenty One je jedna od skorašnjih k-drama koja je  zavladala na strimig platformi Netflix. Romantična komedija koja svima pruža prijatan osećaj dok je gledaju prati priču o Na Hee-do, tinejdžerki mačevaocu koja ima velike snove, čiji lik tumači Kim Tae-ri.

Serija je brzo dobila simpatije gledalaca  širom sveta, donoseći istima nostalgično putovanje nazad u 90-te. Među zvezdanom ekipom serije koja uključujuje Nam Joo Hyuk-a ( Start Up) i Bonu ( WJSN), glavna glumica Kim Tae-ri prikupila je veliki broj pohvala za odličnu glumu lika Na Hee-do. Za one koji nisu upoznati sa ovom mladom damom, donosimo vam nekoliko zanilmljivih činjenica koje bi trebalo da znate o ovoj zvezdi. Nakon što je debitovala 2016. u filmu „The Handmaiden“, 31-godišnjakinja je u svoju biografiju dodala uloge u brojnim hitovima „Little Forest“, „Mr.Sunshine“ i „Space Sweepers“. Nastavite da čitate kako biste saznali više o Kim Tae-ri, i da serija „Twenty Five, Twenty One“ je dostupan na Netflixu, te je obavezno pogledajte.

Uzimala je časove mačevanja za poslednju ulogu

Ovaj 31-godišnjakinja je tri meseca pohađal časove mačevanja kako bi igrala Nam Hee-do u „Twenty Five, Twenty One“.

– Ovo je jako, jako zabavan sport – rekla je prilikom jednog intervijua i dodala: – Uživam u njemu do te mere da bi volela da postanem profesionalni mačevalac ako bi imala priliku da se ponovo rodim. Jako mi se svidelo učenje.

Njena koleginica, Bona, koja oživljava ulogu Hee-do-inog idola Go Yoo – rim takođe je trenirala je sa Kim.

Studirala je novinarstvo i komunikacije

Pre njenog napredovanja , i početka glumačke karijere, Kim je studirala novinarstvo i komunikaciju na Kyung Hee univerzitetu i sanjala je da postane voditelj vesti.  Tokom godina na univerzitetu, pridružila se dramskom klubu, gde je pronašla strast i ljubav prema glumi.

Debitovala je u filmu „The Handmaiden“

Kimin debi bio je u uloga u igranom filmu „The Handmaiden“, erotsko-psihološkom trileru pod direktorskom palicom Park Chan-wooka koji je primio brojne nagrade. Za njen nastup kao Nam Sook-hee u filmu, osvojila je nagradu za najbolju novu glumicu na Blue Dragon Film Awards , Directors Cut Awards i druge.

Ona je Prada devojka

U septembru 2021 godine, o Kim Tae –ri  je imenovana kao brand ambasador za Pradu. Ona je od tada učestvovala u kampanjama ove modne kuće koje su objavljene u magazinima kao što su kao Elle Korea, Harpers Bazaar Korea i slični Kao deo brenda glumica je takođe nosila Prad-in Nylon ranac na setu „Twenty Five, Twenty One“.

Ona je deo ARMY-ja

Kim je otkrila u jednom od intervijua da je veliki fan grupe BTS.

– Najuzbudljivija stvar koja mi se događa ovih dana je to što postajem BTS fan. Znate kada gledate video zapise na telefonu, pa možete da vidite svoj odraz na ekranu, kada se on zamrači? Uhvatim sebe kako se cerim. Ovo je prvi put da favorizujem nešto nakon što sam odrasla i zapravo je predivno imati nešto što mi pruža toliko zadovoljstva – rekla je glumica u razgovoru za Elle Korea .

A nas zanima da li vam se sviđaju zanimljvosti o Kim, da li ste nešto već znali ili sada prvi put saznajete neke stvari o njoj?

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Instagram