Bella Hadid krenula je u osvajanje malih ekrana! Manekenka će imati voj glumački debi u trećoj sezoni Hulu komedije „Ramy“.

Seriju je kreirao i u njoj glumi komičar -glumac Ramy Youssef, koji igra verziju samog sebe. U seriji, Ramy je američki musliman koji živi u New Jerseyu i prolazi kroz izazove s kojima se on i njegova porodica suočavaju zbog njihove religije.

Prema Huluu, Ramyjeva porodica će biti „primorana da se suoči s tim što je živela život posvećen svetskim brigama, a u nekim slučajevima i lažima – dok Ramy gotovo napušta svoje duhovno putovanje, ali se ipak posvećuje tom putovanju i ujakovom poslu sa dijamantima.“

Za sada, sve što znamo o Bellinoj ulozi jeste da se pojavljuje vipe puta. U prošlosti je bila jasna u svojoj želji da glumi. Ona je 2017. godine izjavila za The Telegraph da uzima časove glume, kako bi mogla „da ima više glasa u svetu“. Iako Bella nema prethodnog glumačkog iskustva, ona je jako slobodna i opuštena pred kamerama, ne samo kao model, već i kao tv-rijaliti zvezda. Pojavila se u mnogobrojnim epizodama „The Real Houswives of Beverly Hills“, gde je bila i njena majka, Yolanda Hadid od 2012. do 2016. godine.

Biće zanimljivo gledati zanosnu lepoticuu u malo drugačijoj ulozi, tako da sa nestrpljenjem očekujemo nove vesti o ovoj temi.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: promo