Prvi NIVEA proizvodi za čišćenje lica u čvrstom stanju – NIVEA magicbar

Prva NIVEA linija proizvoda za čišćenje lica u čvrstom stanju poseduje Ecocert® Cosmos Natural sertifikat i upakovana je u ambalažu koja ne sadrži plastiku. Inovativne formulacije ne sadrže sapun, niti mikroplastiku, a sastojci su 99% prirodnog porekla[1]. Linija razvijena iz ljubavi prema koži i životnoj sredini!

Svi se trudimo da usvojimo životne navike koje su usklađene sa ekološkim smernicama i održivim pristupom. Upotreba plastike zauzima značajno mesto u tome, jer često koristimo mnogo različitih proizvoda za negu kože. Upravo zato, razvili smo alternativno rešenje koje je održivije i ne sadrži plastiku. NIVEA MagicBAR je linija efikasnih proizvoda za čišćenje lica u čvrstom stanju.

Nova NIVEA MagicBar linija proizvoda za čišćenje lica predstavlja inovaciju koja neguje kožu i čuva životnu sredinu. NIVEA MagicBar je prva sertifikovana linija kozmetike od brenda NIVEA koja ispunjava rigorozne standarde oznake Ecocert® Cosmos Natural! NIVEA MagicBAR linija za čišćenje lica sadrži inovativne i održive prirodne formulacije.

  • Sastojci su 99% prirodnog porekla1
  • Bez sastojaka životinjskog porekla – 100 % pogodno za vegane
  • Ne sadrži mikroplastiku, parabene, sintetičke boje i fenoksietanol

NIVEA takođe koristi ekološko rešenje za ambalažu. Papirna ambalaža koja u potpunosti može da se reciklira sadrži papir sa FSC sertifikatom iz održivih izvora i recikliranog materijala. Pored toga, ne koristi se nikakav dodatni materijal za pakovanje kako bi se maksimalno smanjila količina ambalažnog otpada.

Dobro za životnu sredinu – i dobro za kožu!

Možda izgleda tako, ali nije sapun: jedinstvena formulacija specijalno je razvijena za čišćenje lica i potpuno prilagođena potrebama osetljive kože lica!

Običan sapun ima visoku alkalnu vrednost i pH iznad 10, zbog čega može da iritira i isuši kožu. Formulacije NIVEA MagicBAR linije za čišćenje lica su prilagođene pH vrednosti kože, zbog čega su blage za kožu i ne isušuju je. „Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji Syndet, NIVEA MagicBAR proizvodi imaju pH vrednost koja je neutralna za kožu i omogućavaju nežno čišćenje. „Ova tehnologija je posebno blaga prema našoj osetljivoj koži lica“, objašnjava Marija Gabrijela Gonzalez, iz Odeljenja za istraživanje i razvoj kompanije NIVEA.

NIVEA MagicBAR formulacije sadrže surfaktante koji se pretvaraju u micele u kontaktu sa vodom. Micele deluju kao magnet, vezuju sebum i prljavštinu i nežno, ali temeljno ih odvajaju od kože. „NIVEA MagicBAR za čišćenje lica u čvrstom stanju blago, ali efikasno čisti kožu kako bi bila meka na dodir, prirodno lepa i blistava – baš kao i naš gel za čišćenje i micelarna voda“, kaže Marija Gabrijela Gonzalez. Pored toga, dragoceni sastojci hidriraju kožu tokom čišćenja.

Još jedan pozitivan aspekt ove nove formulacije: sadrži znatno manje vode od običnih gelova za umivanje i na taj način čuva naše resurse.

Kako bismo ponudili optimalno rešenje za čišćenje lica bez plastike, razvili smo tri varijante NIVEA MagicBAR proizvoda koje su prilagođene različitim potrebama kože.

NOVO: NIVEA MagicBAR Radiance sa ekstraktom ruže i vitaminom E čini kožu prirodno lepom i pruža joj blistav sjaj.

preporučena maloprodajna cena 649,78 rsd

Veoma jednostavna upotreba:

  1. Pokvasite ruke i nežno protrljajte proizvod.
  2. Ravnomerno nanesite penu na vlažnu kožu lica i umasirajte – izbegavajte kontakt sa očima.
  3. Isperite penu vodom.

Rezultat: čista koža meka na dodir

NOVO: NIVEA MagicBAR Anti-Blemish sa glinom i ekstraktom zelenog čaja nežno, ali temeljno čisti kožu i sprečava pojavu nepravilnosti. Koža ima čist, mat ten.

 

preporučena maloprodajna cena 649,78 rsd

 

NOVO: NIVEA MagicBAR Intensive Peeling sa aktivnim ugljem dubinski čisti kožu. Uklanja postojeće mitisere i čisti pore. Koža je temeljno čista.

preporučena maloprodajna cena 649,78 rsd

NIVEA MagicBAR Peeling se može koristiti dva puta nedeljno. Upotreba je veoma jednostavna.

  1. Toplom vodom pokvasite lice i NIVEA MagicBAR.
  2. Prislonite proizvod na kožu i kružnim pokretima pređite njime preko lica, izbegavajući područje oko očiju.
  3. Isperite lice toplom vodom.

Rezultat: dubinski čista koža meka na dodir.

Dostupno od aprila 2022.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posetite www.nivea.rs

* Sve odluke o maloprodajnim cenama spadaju u isključivu nadležnost prodavca.

[1] Sastojci dobijeni iz prirode koji zadržavaju više od 50% svoje molekularne strukture (prirodnog stanja) nakon obrade, uključujući vodu