Hrabri kao Dumbo, super odani kao Bambi – ovi četvoronožni Disnijevi prijatelji oblikovali su naše detinjstvo svojim uzbudljivim pričama. Kolekcijom Sisterlove by essence , Disney Classics Limitirana kolekcija dobija novu veliku pozornicu na beauty stalku pod motom “Tan Wild Together”. Inspirisani našim prijateljima iz detinjstva, Bambi i Dumbo, nova limitirana kolekcija kombinuje proizvode za oči i lice u izražajnim bojama. Sa šarenim i visoko pigmentiranim senkama, hajlajterom, maskarom, sjajem za usne možemo stvoriti cool izgled i integrirati naše Disnijeve prijatelje iz prošlosti u našu rutinu lepote.

essence Disney Classics silky paleta senki za oči

Cool palete senki za jedinstveni izgled šminke. Sa 14 nijansi odgovarajućih boja, svaka u mat, satenskoj i metalik boji, nema ograničenja za prepoznatljive stilove. Boje su dugotrajne i visoko pigmentisane. Štaviše, Disney Classics svilenkaste palete senki odišu prijatnim, nežnim letnjim mirisom. Ovo čini aplikaciju dvostruko zabavnijom.

Šema boja nijansi i pakovanja inspirisana je Disnijevim klasicima. Boje Bambi palete u smeđim i zelenim nijansama podsećaju na šumu i prirodu. Dumbo paleta sadrži sivo-plave tonove, od svetlih do tamnih i od mat do svetlucavih.

essence Disney Classics Patch I LOVE EXTREME volume vodootporna maskara

essence Disney Classics limitirana kolekcija “Tan Wild Together” je nedoljiva!

NMPC: 369 DIN

Sve je u obimu! Disney Classics Patch I LOVE EXTREME volume vodootporna maskara je samo za one koji vole ekstremne trepavice! Njena vodootporna tekstura sadrži ultra-crne pigmente koji pokrivaju svaku pojedinačnu trepavicu intenzivnom bojom i izuzetno velikom četkicom. Ova kombinacija stvara savršen izgled očiju a la Disney! 

essence Disney Classics Maxi Rumenilo & Hajlajter

Bilo da su otvoreni ili zatvoreni – samo pogled na Disney Classics Maxi rumenilo & hajlajter sigurno će učiniti da srca Disnijevih obožavatelja zakucaju malo brže. Ne samo da se možemo diviti našim omiljenim Bambi i Dumbo spolja, već i unutar pakovanja jer su naši Diznijevi prijatelji obeležili svoju teritoriju na samom Maxi rumenilu & hajlajteru -u svojim individualnim životinjskim otiscima.


Proizvod nežnog letnjeg mirisa nudi rumenilo i hajlajter u jednom i ima ultra finu, delikatnu teksturu koja se lako blenda.

essence Disney Classics svetlucavi gel za telo

essence Disney Classics limitirana kolekcija “Tan Wild Together” je nedoljiva!

NMPC: 799 DIN

Sjaj u boci! Disney Classics svetlucavi gel za telo garantovano širi blistave letnje vibracije zahvaljujući svom sjaju i divnom letnjem mirisu. Povrh svega, gel nije samo atraktivan po izgledu, već je koža takođe snabdevena vlagom – za blistavo lep osećaj kože.

essence Disney Classics what a gloss! PLUMPING LIP FILLER sjaj za usne

Da li ste raspoloženi da prirodne usne izgledaju prirodno punije? Uz Disney what a gloss! PLUMPING LIP FILLER sjaj za usne, usne izgledaju prirodno punije. Obogaćen vitaminom E, takođe ima hranljivi efekat i stvara odličan završni sjaj visokog sjaja. Dostupan u dve nijanse: Lip Filler Bambi u roze i Patch u nude nijansama.

essence Disney Classics Dumbo Maxi četka za lice i telo

essence Disney Classics limitirana kolekcija “Tan Wild Together” je nedoljiva!

NMPC: 589 DIN

Dumbo Maxi četka za lice & telo za lice i telo je pravi pomoćnik za lepotu. Sa svojim mekim dlačicama, četka se može koristiti i na licu i na celom telu. Takođe je super svestrana u pogledu tekstura, pa se može koristiti za nanošenje tečnih proizvoda kao što su mousse, ulje ili sprej, ali i puder.

essence Disney Classics Bambi sprej za samotamnjenje za lice

essence Disney Classics limitirana kolekcija “Tan Wild Together” je nedoljiva!

NMPC: 749 DIN

Tan to Spray! Jednostavan za upotrebu bez ikakvih pruga ili narandžastih tonova, Bambi sprej za samotamnjenje za lice olakšava stvaranje savršeno preplanulog tena. Zahvaljujući ultra laganoj, providnoj teksturi i prijatnom mirisu, prirodan izgled i savršen letnji ten sa osećajem opuštenosti mogu se postići tokom cele godine.