Karol Sevilla o depresiji: Plakala sam satima!
Kada bi morali da opišemo život slavnih ličnosti jednom rečju, verujemo da bi svi rekli da im je život prelep, međutim, često ne sagledamo situacije iz svih uglova – veliki broj zvezda ima problema sa depresijom i česti su “gosti” psihologa, i jedna od takvih je i pevačica i glumica Karol Sevilla. U skorijem intervjuu Karol je govorila o svom dečku Emiliy Osoriu, o novoj seriji i kontroverzi koja je nastala oko iste, a najjači utisak ostavio je deo intervjua u kojem je govorila o depresiji koja je mučila u jednom periodu.

Kako ona kaže, depresija je dovela do toga da se ne prepoznaje i da bude potpuno bezlična, a tu fazu je srećom uspela da prevaziđe zahvaljujući pomoći njenih rođaka i prijatelja: “Bilo je to tri dana pre početka turneje i plakala sam u svojoj sobi jer sam bila veoma depresivna, bilo je loše, zaista. Neko na to može gledati kao na šalu, ali je zaista ozbiljno. Kada sam se pogledala u ogledalo videla sam Karol, ali potpuno bezličnu osobu” – priča ona.

Na kraju svoje priče o depresiji, zaključila je: “Nisam znala koju poruku da pošaljem javnosti i bila sam na sastanku dole u ​​kući, sećam se da sam otišla dole i rekla mami da ne želim da nastupam. Srećom ta faza je prošla”.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram