Karol Sevilla iskreno: Jedva čekam da se vratim u Argentinu!

Karol Sevilla je pevačica i glumica koja uživa u svojoj slavi koju je stekla. Sa samo 22 godine, već ima 15 godina profesionalne karijere: Njeno prvo pojavljivanje na televiziji bilo je 2008. godine u telenoveli, a već sa 15 godina ju je Disney izabrao da bude glavna glumica u tada hit seriji “Soy Luna” i trenutno razvija svoju solo pevačku karijeru. Iako joj je slava generalno opala po završetku “Soy Lune”, mi ovu lepoticu ne zaboravljamo, pa je često prisutna na našem portalu. Već je poznato da ona vrlo iskreno odgovara na sva pitanja, pa je sada otkrila da bi volela da sarađuje sa Lali, ali i da se što pre vrati u Argentinu.

Za početak, iskreno je poručila koliko joj nedostaje Argentina: “Da, zaista želim da se vratim da vidim i posetim svoje prijatelje tamo. Argentina je moja druga kuća u kojoj su me sa samo 15 godina dočekali raširenih ruku, i uvek su svi bili veoma dobri prema meni. Argentina ima veoma važno mesto u mom srcu i u mom ličnom životu predstavlja vrlo posebnu emociju”.

Kao i većina zvezda, pevačica je upitana sa kim bi volela da sarađuje, a ona je iznenadila odgovorom – iako bi nekada rekla da je to Tini, sada želi sa sarađuje sa Lali! “Ako moram da bitam nekoga iz Argentine, to bi bez sumnje bila Lali Esposito, volim je od dana kada sam stigla u Argentinu i čula njenu muziku prvi put, zaista sam veliki fan. Gledala sam intervjue sa Lali i uvek sam se divila tome kakav je ona zapravo veliki umetnik, a iznad svega možete reći da je sjajna osoba”.

Za kraj, rekla je par reči o Disney-ju: “Disney me je učinio pravim ljubiteljem snimanja u drugoj, nepoznatoj zemlji. Ove godine završavam snimanje nekih stvari, uskoro izlazi i serija koju smo snimili za Disney plus i imam projekte koji dolaze sledeće godine koje još uvek ne mogu da potvrdim, ali kojima se veoma radujem”. Dakle, Karol predstoji jedna radna godina, sa, nadamo se, mnogo uspeha!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram