Karol Sevilla: Argentina je moja druga kuća!
Verujemo da vam ne moramo ni predstavljati pevačicu i glumicu iz Meksika, Karol Sevillu koja se proslavila u Disney projektu “Soy Luna”. Iako nije uspela da izgradi svetsku karijeru nakon serije, to je ipak nije sprečilo da ne bude slavna barem u Latino Americi, pa je tamo izuzetno voljena. Ona je prethodnih meseci bila zauzeta snimajući seriju “Siempre Fui Yo” u kojoj su uloge prvobitno trebali da tumače Tini Stoessel i Sebastian Yatra, međutim, oni su od serije odustali zbog raskida, a tu je “uskočila” Karol. Snimanje serije se završilo, a ona je skoro predstavila i pesmu, pa je sve to i više nego dovoljan povod i razlog da je latinoamerički mediji pozovu da urade intervju sa mladom umetnicom. Ovog puta, Karol je govorila o fanovima, ali i o Argentini kao svom drugom domu!

Za početak, pričala je o fandomu: “Uvek se trudim da živim život sa svojim fanovima i razgovaram o pitanjima koja su mi najvažnija, osim da samo pričam o svojoj karijeri, što je takođe važno. Ali, neophodno je dati sebi vremena, stati ispred ogledala, razgovarati jedni sa drugima, voleti se i prihvatiti sebe. I takođe, priznati svoje greške, mislim da to većinu nas košta puno posla. Recite koje su naše greške i koji su naši uspesi”.

“Mislim da je najveći savet za malu Karol ‘ne menjaj se da bi bila prihvaćena’. Takođe, mislim da je još jedan savet ‘ne dozvoli da ti neko kaže da nešto ne možeš’. Mnogi ljudi su mi govorili da ne mogu, mnogi su uvek pokušavali da zgaze moje snove kako ne bih mogla da postignem ono što sam želela. Mislim da postoje stvari koje su ostale u meni, mnoge nesigurnosti koje sam malo po malo čistila i malo po malo izvlačila i uklanjala iz svog života kako bih bila bolja osoba. Ali postoje stvari koje je teško otkloniti, postoji mnogo strahova i mnogo nesigurnosti koje ću, iako sutra imala 40 ili 50 godina, i dalje imati. Strahovi i nesigurnost ne nestaju preko noći”-priča pevačica.

Za kraj, pričala je o Argentini: “Argentina je moj drugi dom, druga kuća, to uvek kažem. Meksiko je moj prvi i Argentina drugi dom. Argentina mi je otvorila vrata, pružila mi priliku da rastem, otvorila vrata svoje kuće, svog srca. Ja sam Argentinka iako sam samo malo sam tamo, ali istina je da sam zahvalna na svemu što mi je ta zemlja pružila. U stvari, imam mnogo fanova iz Argentine koji mi puno pričaju svoje priče putem DM-a, koji mi šalju poruke preko društvenih mreža u kojima mi pričaju o svom životu i poveravaju mi se. Uvek pokušavam da razgovaram sa fandomom što više mogu. Zato kažem fanovima iz Argentine da ih volim i da uvek slede svoje snove, brinu o sebi, budu srećni, ali pre svega budite ratnici, sto posto”-zaključuje umetnica.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram