Karol Sevilla menja Tini u seriji za Disney+!
Karol Sevilla je slavu stekla kao Luna u Disney seriji “Soy Luna”, međutim, ona nije baš najponosnija na tu ulogu, niti je nešto mnogo ističe. Ona se pak fokusira na svoju solo karijeru i to u sferi muzike, jer, kako kaže, nije se baš najsjajnije slagala sa kolegama iz Disney projekta. Karol je snimila već par solo pesama sa više meseci razmaka, pa one nisu sakupile preveliki broj pregleda, te se ona opet vraća glumi! Naime, reč je o seriji u produkciji Disney + pod nazivom “Siempre Fui Yo”. Ako vam naziv zvuči poznato, i jeste, jer je ova serija još 2020.godine predviđena i napisana za bivši par Sebastini, odnosno za Tini Stoessel i Sebastian Yatru, jer su u tom trenutku bili najpoznatiji par. Ipak, korona je onemogućila planirano snimanje serije, a u međuvremenu Tini i Seba su raskinuli, pa je prvo Sebastian odustao od serije, a posle su kružile priče da će se vratiti u seriju jer će glavnu ulogu tumačiti upravo Karol! Ipak, na kraju je potvrđeno da je i Tini napustila seriju, a i Yatra, pa je sada sama Karol objavila da je ona na setu i da snima istu seriju-menja Tini, samo sa drugačijom ekipom!

U glavnim ulogama biće Karol, kolumbijska pevačica Pipe Bueno i glumac Christian Tappan. Kako se navodi, serija će biti gotova do kraja ove 2021.godine a puna je misterije, romantike, avanture i muzike pretežno iz Kolumbije. “Veoma sam srećna što vam mogu saopštiti da smo započeli snimanje Siempre Fui Yo za Disney Plus i što se vraćam u Disney porodicu. To je serija puna misterije, te vam za sada ne smem reći ništa više! Sigurna sam da ćete obožavati. Volim to što sam se vratila glumi i to kroz priču koja je upečatljiva, a ništa manje se nije očekivalo od platforme kakva je Disney. Ovo je jedinstvena prilika i privilegija za mene, i veoma sam uzbuđena što ću imati priliku da budem jedna od glavnih uloga u ovom projektu sa divnom muzikom koju ima”-rekla je Karol.

Za kraj, o čemu se radi u seriji? Naime, “Siempre Fui Yo” govori o avanturama Lupe, meksičke devojke čiji se život neočekivano preokrene kad sazna za smrt svog oca El Faraona i odlučuje da ostavi rodni Meksiko kako bi otputovala u Karatheu i kako bi uspela da prisustvuje sahrani. Brzo shvati da ništa nije lako kako se čini, pa odlučuje da se prijavi na muzičko takmičenje kako bi bila blizu očeve okoline i istražila sumnjivu smrt svog oca. Zajedno sa Noah, bivšom asistentkinjom svog oca, Lupe kreće u novu misiju veoma opasnu i riskantnu, ali punu romantike i muzike. Radnja serije se dešava u srcu kolumbijskih Kariba, a sastojaće se od deset epizoda, od kojih će svaka trajati po 40 minuta. Verujemo da će se serija probiti u Latino Americi, a kako ćemo mi moći da je gledamo još uvek ne znamo-teško da ćemo dobiti sinhronizovanu verziju, jer je projekat vrlo kratak, ali o svemu ćemo vas obaveštavati uskoro! Da li mislite da će Karol dobro da menja Tini?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAROL SEVILLA (@karolsevillaofc)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram