Prelepo: Jade Thirwall uradila tetovažu u čast Little Mix-a
Little Mix je ženski bend koji je bio pravo osveženje na sceni još od 2011.godine kada su se pojavile kao četvorka. One su zajedno prevazišle mnoge teške, ali i lepe situacije, i sve je rezultiralo time da Jesy izađe iz benda, a ostale tri devojke ostanu kao Little Mix. Iako se glasine da će se i one raspasti šire, Jade Thirlwall, članica benda, uradila je nešto neočekivano i prelepo – tetovažu koja pokazuje koliko joj bend znači!

Naime, devojke su skoro obeležile čak 10 godina postojanja grupe, a Jade je zaista pokazala koliko joj bend znači – svoju ljubav pokazala je novom tetovažom na listu noge na kojoj piše datum kada su osnovale grupu – 19. avgust 2011.

„U znak sećanja na 10 godina Little Mix-a“, napisala je, zahvalivši se tattoo umetniku, zvezdi Just Tattoo Of Us, Danny-ju Robinsonu. Što se samog benda tiče, on je formiran u emisiji X Factor nakon što su njih tri (i bivša koleginica iz benda Jesy Nelson) bile na audiciji kao solisti. Posle toga, sve je istorija.

Mi iskreno mislimo da Jade zaista doživljava ovo iskustvo na pravi način, a sada će zauvek imati delić benda i na svom telu – prelepo!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram