Ed Sheeran otkriva naziv nove BTS pesme koju je napisao
Korona virus je ozbiljno napao članove K-Pop benda BTS! Nakon što je potvrđeno da je Suga ima koronu, sada je potvrđeno da još dva člana, RM i Jin, imaju kovid. Agencija ove K-Pop grupe, Big Hit Music, objavila je tu vest na katolički Božić, samo nekoliko sati nakon što je otkriveno da je Suga takođe zaražen virusom. Da napomenemo, i RM i Jin su prilično okej, s tim što Jin ima simptome slične gripu.

RM je prvi put dobio negativne PCR rezultate nakon što je prošle nedelje odleteo u Koreju iz SAD pre nego što je na kraju bio pozitivan. Jin je čak dva puta bio negativan pre nego što je potvrđeno da ima kovid i da ima simptome slične gripu. U novoj izjavi objavljenoj u subotu, kompanija je objasnila: „Članovima BTS-a RM i Jin dijagnostikovan je COVID-19 u subotu, 25. decembra uveče”.

Kompanija je nastavila: “Nakon što se vratio u petak iz Sjedinjenih Država po svom ličnom rasporedu u okviru svog perioda odmora, RM je odmah otišao da uradi PCR test i tada je utvrđeno da je negativan, ali je morao ići u obavezan karantin. Međutim, on je opet uradio PCR test pre izlaska iz karantina i utvrđeno je da je pozitivan na COVID-19. On trenutno ne pokazuje nikakve posebne simptome”-navodi izvor.

Takođe, rečeno je i u kakvom stanju se nalazi i drugi od dva novo-pozitivna člana benda, Jin: “Jin se vratio u Koreju u ponedeljak, 6. decembra i uradio je PCR test odmah po povratku i ponovo pre izlaska iz karantina, i oba puta je utvrđeno da je negativan. Međutim, osećajući simptome slične gripu opet je uradio test i otkriveno je da je pozitivan na COVID-19. On pokazuje blage simptome, uključujući blagu temperaturu”.

Da napomenemo, i RM i Jin su primili obe doze Covid vakcine, a drugu su primili u avgustu i trenutno su kod kuće i bore se protiv virusa. Budite dobro, momci!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram