Oseća se dobro: Suga (BTS) pozitivan na koronu!
Korona virus vlada svetom i dalje, iako smo se svi nadali da će trajati svega par meseci, a svakodnevno se pojavljuju novi sojevi i samim tim i problemi. Međutim, kovid ne bira ni vreme, ni mesto, a ni osobu koju će “zakačiti”, pa i slavni često budu na meti bolesti iako možda imaju bitne događaje – ovog puta na kovid pozitivan je član benda BTS, Suga, ali najbitnije je da se on zaista oseća dobro.

Naime, izdavačka kuća grupe, Big Hit Music, podelila je tu vest u poruci fandomu – kompanija je saopštila da je 28-godišnji umetnik uradio PCR test po povratku u Južnu Koreju iz Sjedinjenih Država u četvrtak, 23. decembra i dobio je rezultate dok je bio u karantinu 24. decembra. Big Hit Music je primetio da Suga nije imao kontakt sa svojim kolegama iz benda, što je dobro, da ne bi svi bili zaraženi.

Kako se navodi u saopštenju, Suga je imao niz ličnih angažmana u SAD tokom perioda odmora BTS-a, što je najavljeno 6. decembra kao prilika da se umetnici „reinspirišu i napune kreativnom energijom i da provedu praznike sa svojim porodicama”. U poruci se navodi da je Suga uradio PCR test pre nego što je napustio SAD, koji je bio negativan.

Big Hit Music je rekao da je Suga čak primio drugu dozu vakcine protiv virusa u avgustu, čime je njegov slučaj korona virusa postao dosta, možemo slobodno reći i lagan, pa je on prošao bez ikakvih simptoma. Za kraj poručuju da je muzičar u karantinu i da će poštovati mere koje zdravstvena organizacija donese.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram