Kraj ljubavi: Dua Lipa i Anwar Hadid prave pauzu od veze
Da li je ljubavi Dua Lipe i Anwar Hadida došao kraj? Prema brojnim izveštajima, 26-godišnja pevačica i 22-godišnji maneken raskinuli su svoju ljubavnu vezu nakon čak dve godine zajedno, i naravno da je to i te kako medijski ispraćeno – već su traženi brojni izveštaji od ljudi bliskih paru, a kako se navodi, u pitanju je “samo pauza”.

Naime, mediji su objavili da se raskid, tačnije, navodna “pauza” desila “ranije ovog meseca nakon što je njihova veza prošla kroz krizu“. Izvor je još objavio da je Dua bila u Londonu i Los Anđelesu na snimanju novog albuma, dok je Anwar ostao u Njujorku, što je dovoljno da znamo da se nešto čudno dešava među njima.

Nekadašnji par je prvi put bio zajedno u julu 2019. godine, kada su se videli na British Summer Time Music Festivalu u Londonu. Svoju vezu potvrdili su u septembru te godine kada su zajedno prisustvovali reviji Marc Jacobs New York Fashion Week-a, a kasnije zajedno pozirali na crvenom tepihu American Music Awards-a.

Na kraju, nismo sigurni šta da mislimo – da li je uopšte dobro biti na pauzi, ili prosto priznati da je kraj ljubavi i same veze došao? Šta vi mislite?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram