Uvek humana: Tini Stoessel iznenadila sve divnim gestom
Poslednjih dana mediji samo bruje o Tini Stoessel – prvo o njenoj vezi sa fudbalerom Rodrigom de Paulom, o njenoj novoj pesmi koju je najavila – La Triple T – a sada se piše i o njenom divnom gestu. Tini od početka svoje karijere posebnu pažnju posvećuje humanitarnom radu, često donira i posećuje bolnice, a ova uvek humana pevačica ponovo je pokazala koliko je veliki čovek!

Naime, u jednoj od emisija govorilo se o Tini i svemu što se dešava u njenom životu trenutno, a jedna novinarka otkrila je divnu priču koja potvrđuje koliko je Martina humana osoba. U jednom trenutku, voditeljka je rekla: “Imam jednu lepu informaciju o Tini. Jedna neprofitna fondacija za decu sa invaliditetom je zamolila Tini i još jednu zvezdu da snime kratak video za fondaciju. Tini je to uradila odmah, poslala video i nije tražila ništa za uzvrat, dok je druga zvezda za to tražila čak 200.000 dolara!”- naveli su u emisiji.

Ova cela priča vrlo brzo se proširila internetom, istakavši Tini kao zaista divnu osobu. Uz sve to, Tini naporno radi, pa će 5.maja predstaviti novu pesmu, La Triple T, koja je verovatno nova solo numera pevačice. Mi samo možemo da kažemo bravo Tini!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram