Lee Jong Suk i YoonA u glavnim ulogama u novoj seriji „Big Mouse“, zajedno sa fantastičnom glumačkom ekipom.

Kriminalistička –misteri serija „Big Mouse“ imaće svoju premijeru u julu ove godine na MBC televiziji, sa Lee Jong Suk-om i YoonA u glavnoj postavci.

MBC se nedavno oglasio sa vešću da „Big Mouse“ preuzima novi termin emitovanja – petak-subota, ovog leta, prateći seriju „Doctor Lawyer“ čija je premijera zakazana za 27 maj. Priča ove serije prati jednog prilično nestručnog advokata koji jednog dana dobija misteriozni slučaj ubistva. U nameri da zaštiti svoju porodicu, ovaj neiskusni advokat mora da postane najbolji i najveći prevarant od svih, suočavajući se sa borbom protiv moćne korupcije. Lee Jong Suk i YoonA testiraće svoju hemiju u seriji kao advokat Park Chang Ho i njegova supruga Go Mi Ho , zajedno sa ostatkom ekipe koji sačinjavaju Kim Joo Heon, Ok Ja Yeon, Yang Kyung Won, Kwak Dong Yeon i više.

Režiju serije„Big Mouse“ potpisuje Oh Choong Hwan-a, koji je radio na sledećim poznatijim serjama „While you were sleeping“, „Hotel Del Luna“ i „Start Up“, sa kreativnim pravcem koji čine Jang Young Chul i Jung Kyung Soon koji su svoje umeće pokazali na seriji „Vagabond“. Ovo zvuči uzbudljvo već sada i sigurni smo da većina fanova jedva čeka premijeru u junu . Kako će sve to izgledati ostaje nam da saznamo.

Tekst: Tijana Antonić