Avanturističi i emotivan album Harry Styles - "Harry's House"Pesme sa albuma „Harry’s House“ Harry Styles je pisao u saradnji sa proverenim višegodišnjim saradnicima a to su Tyler Johnson, Kid Harpoon i Mitch Rowland, iskoristivši na kreativan način vreme karantina.

Harry je tokom pandemije menjao lokacije pa su pesme nastajale u Los Anđelesu, gde se zatekao za vreme prvog lokdauna, a potom u Tokiju, da bi ih zaokružio u svom domu u Engleskoj.

Muzički, album „Harry’s House“ je više avanturistički, u rasponu od elegantnih R’n’B ritmova („Late Night Talking“, „Cinema“), do sinti-pop proslava („Love Of my Life“ i „Music For A Sushi Restaurant“). Prisutne su takođe i moćne gitarske balade poput „Boyfriends“, „Little Freak“ i „Matilda“. To je emotivno najintimniji album mladog umetnika do sada, gde Harry duboko ulazi u teme koje je uvek sitraživao kao autor: identitet, zajednica, ljubav.

Ove pesme govore o domu izgrađenom od emocija i uspomena, koga možete poneti sa sobom, gde god da idete. To je dodatno iznenađenje ovog albuma, muzička dobrodošlica u Harryjev dom u kome se svi osećamo kao kod svoje kuće.

Nakon što je izašao, vodeći singl sa novog albuma, „As It Was“ (01.04.2022), postao je instant hit debitovavši istovremeno na mestu #1 britanske i američke liste singlova.

„As It Was“ je oborio rekord kao nastrimovanija pesma u jednom danu prema podacima servisa Spotify, a još uvek važi za najstrimovaniji singl 2022. godine. Odmah nakon izlaska singla, Harry je održao dva trijumfalna nastupa pred 100.000 ljudi, kao headliner Coachella festivala (15. i 22. aprila).