Preminuo 19-godišnji TikToker Cooper Noriega!
Tragične vesti su one koje su najteže za napisati i preneti vama kao čitaocima, naročito kada je u pitanju smrt mlade osobe. Ovog puta radi se o 19-godišnjem TikTokeru, Cooper-u Noriegi, koji je, na našu veliku žalost, preminuo sa svega 19 godina. Mladi influenser tragično je umro u četvrtak, a prema medicinskoj kancelariji Los Anđelesa, on je pronađen mrtav na parkingu tržnog centra u Los Anđelesu 9.juna.

Ono što je veoma tužno jeste da je Cooper na društvenim mrežama objavio snimak sebe kako leži u krevetu sa porukom: “Ko još misli da će umreti mlad?” samo nekoliko sati pre njegove smrti. Prema TMZ, koji je bio prvi medij koji je objavio priču, Cooper nije pokazao nikakve dokaze nasilja na svom telu, uzrok smrti tek treba da se utvrdi, a slučaj i sama smrt se istražuje.

TikToker je imao 1,77 miliona pratilaca na TikTok-u, gde je objavljivao smešne video snimke o skejtbordu i modi. Takođe je imao 427.000 pratilaca na Instagramu. Nakon što je preminuo, mnoge zvezde poput Bryce Hall-a, Blake Gray-a, Lil Huddy-ja i mnogi drugi uputili su poruke tuge i sažaljenja njegovoj porodici.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram