Otac Tini Stoessel je ponovo u bolnici!
Tini Stoessel je izuzetno vezana za svog oca – Alejandro je uz nju od samog početka karijere, i uz njega je naučila mnogo toga o šoubiznisu i samom poslu glumice i pevačice. Sa svojim tatom je prošla svaku turneju, i još milion lepih i ružnih situacija i zato joj mnogo i znači, pa je situacija koja je zadesila celu porodicu Stoessel mnogo pogodila Tini. Naime, početkom marta, nakon završetka TINI TINI TINI turneje u Boliviji, Alejandro je hospitalizovan zbog iznenadnog izliva krvi u stomaku. Sve to trajalo je dugo, te je mlada Argentinka i pomerila početak svoje treće solističke turneje kako bi Alejandro mogao da prisustvuje istoj. Iako se činilo kao da je sve gotovo, sada izleda kao da je Tinin otac ponovo hospitalizovan!

Kako je rečeno u novom izveštaju iz bolnice u Buenos Ajresu, Tinin otac je ponovo primljen u bolnicu pre par dana zbog operacije koja je morala biti urađena. Izgleda da je hirurški podvig već gotov, i da se Alejandro trenutno oporavlja.

Što se samih detalja tiče – još uvek nisu poznati. Izveštaj objavljen na društvenim mrežama kaže da je u pitanju rutinska operacija: “Gospodin Alejandro Stoessel hospitalizovan je u Sanatorijumu Trinidad Palermo. Primljen je po planu, zbog operacije koja je vezana za njegovu prethodnu hospitalizaciju. Trenutno je u postoperacionom oporavku, na intenzivnoj nezi”. Tini se još uvek nije oglasila povodom ove teme, ali se nadamo da će sve biti u redu!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram