Vreli letnji dani i pozitivna energija koja se oseća u vazduhu donose novi singl talentovane kantautorke i mlade pop zvezde tam! Prošle godine zavela je slušaoce pesmom „Žad“, letnjim hitom koji je nastao u kolaboraciji sa trap sastavom Zicer Inc., a ovoga puta rešila je da obraduje publiku numerom pod nazivom „pogana“ – energičnom numerom koja je posvećena svim moćnim ženama, njihovom seksipilu i nezavisnosti.

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Singl „pogana“ nastao je pod uticajem afrobeat muzike koju najviše slušam u poslednje vreme. Kako mi se ove godine otvorio prostor za nastupe, pesmu sam napisala usred kratke pauze tokom turneje, kada se posložilo sve što sam doživela i čula. Numera govori o mladosti, lepoti življenja i beskompromisnoj slobodi, a inspirisana je prelepim, jakim i nezavisnim ženama koje su oko mene“, kaže autorka o svom novom izdanju.

Poznata po svom specifičnom stilu pisanja i interpretacije, tam je i ovoga puta bila zadužena za liriku, a produkciju potpisuje zajedno sa muzičarom Damirom Hrnjicom (Mirda). Uz singl, objavljen je i atraktivan muzički video u kom su prikazani različiti mladi ljudi koji uživaju u trenutku i žive život punim plućima. Izdanje je posebno i po tome što je ovo Tamarin rediteljski prvenac koji je režirala zajedno sa Marijom Stošić sa kojom je ranije sarađivala na spotovima za numere „brži od svega“, „aj ćao“ i „usne uz rebra (nanana)“.

„Muzički video prati ideju pesme na najbolji mogući način, a ovoga puta, uz Mariju Stošić, potpisujem i režiju. Ovo je spot u kome sam najviše kreativno učestvovala do sada, a srećna sam što je Marija imala prostora da, pored šminkanja koje radi perfektno, i na ovaj način izrazi svoju krativnost i umetnički dar“, rekla je tam.

Posebna i uvek dosledna sebi, tam se trudi da svakim novim izdanjem publici pruži iskrene emocije, svežu energiju i muziku koja pokreće, a brojni koncerti širom regiona govore da je u tome uspešna i da publika uživa u njenom radu. Ona će sutra nastupiti u Novom Sadu na „Exit“ festivalu na kom će uživo izvoditi numere sa debitantskog EP izdanja „refleksija“, kao i novi singl.

Izdanje „pogana“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://tam.lnk.to/pogana

Foto: Goran Popovski