JTBC – ova drama, koja se emituje u terminu sreda – četvrtak, pod imenom „Insider“ je napeta akciona drama o Kim Yo Hanu, sudskom pripravniku, koji doživljava krizu dok je na tajnom zadatku povodom istrage korumpiranog sudije i završava u borbi pokušavajući da se dočepa karata koje će promeniti njegovu sudbinu Dok je u zatvoru, on počinje da planira osvetu za izdaju koju je osetio.

Na grupnom posteru ove serije Kang Ha Neul, Lee Yoo Young, Heo Sung Tae, Kim Sang Hoo, Moon Sung Geun, Kang Young Seok i Hee Dong Won, sedam „igrača“ umešanih u korumpiranu igru pravnih poslova.

Kada sudski pripravnik Kim Yo Han (Kang Ha Neul) bude umešan u tajnu istragu, njegov život se okreće naglavačke i on se nalazi u krizi. Iako je njegov život sada potpuna olupina, Kim Yo Han ne odustaje i i trudi se da otvori čvrsto zatvorena vrata i skoči u novi svet.

Poster prikazuje borbu Kim Yo Hana dok se suočava sa pravim „igračima“. Na vrhu plakata piše: „Sve dok sam živ, ova igra nije gotova.“

Lee Yoo Young tumači lik Oh Soo Yeon, mračnu poslovnu ženu koja se udružuje sa Kim Yo Hanom, dok jedni drugima postaju oružje. Nasuprotno Oh Soo Yeon je moćan negativac Yoon Byung Wook , kojeg igra Heo Sung Tae. Kim Sang Ho igra Mok Jin Hyung  inspektora na terenu koji radi protiv kartela, koji Kim Yo Hana čini „ Insajderom“. Moon Sung Geun igra ulogu Do Won Bong, koji je ranije vladao političkim svetom. Kang Young Seok prikazuje mladog , ambicioznog i genijalnog igrača Jang Sun Oha , dok Heo Dong Won igra Yan Joona, misterioznog predsednika drugog kraja kartela. S obzirom da svih sedam igrača imaju tako različite ciljeve, ostanite sa nama kako biste saznali ko će izaći kao pobednik.

Producenti su rekli o seriji: „Sukobi likova koji su isprepleteni poput paukove mreže dodaće napetost i maksimizirati zadovoljstvo žanra. Osim saveznika i neprijatelja unutar ove neverovatne mreže, vatrena sinergija glumačkih veterana biće najveća ključna tačka serije“.

Pogledajte teaser JTBC-jeve serije „Insider“ ovde!

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Promo