„All of Us Are Dead“ se zvanično vraća sa drugom sezonom! Početkom juna platforma Netflix podelila je objavu da ova hit serija, dobija i drugu sezonu, a objava je ispraćena jezivim posterom. Objavili su i spot „Season 2 Announcement“ u kojem vidimo glumce Yoon Chan Young, Park Ji Hu, Cho Yi Hyun i Lomon, koji se zahvaljuju gledaocima i pozivaju ih da prate i drugu sezonu serije.

Biće i druge sezona serije „All of Us Are Dead“

U roku od jednog dana od svog zvaničnog objavljivanja 28. januara, serija se popela na prvo mesto na Netflix top listama u 25 zemalja širom sveta i stekla ime kao četvrta korejska serija koja se popela na vrh globalnih top lista nakon svetskog uspeha serija “Squid Game”, “Hellbound” i “Arcane”.

 

Sada kada je druga sezona zvanično potvrđena, gledaoci mogu da očekuju da saznaju šta se sprema ovim studentima i njihovim drastično izmenjenim životima! Šta se nadate vidjeti u 2. sezoni?

Finale prve sezone ostaloo je otvoreno, sa šest studenta koji su spašeni, ali zatvoreni u karantin od strane vlade, Choi Nam Ra (Cho Yi Hyun) koja je polu-zombi i Lee Cheong San (Yoon Chan Young), koji je verovatno mrtav, ali bez potvrde . Sada kada je druga sezona zvanično potvrđena , gledaoci mogu da se raduju razrešenju ovih misterija, kao i saznanju sudbine svih studenata, i njihovim drastično promenjenim životima. Dok se druga sezona čeka sa uzbuđenjem, fanovi mogu da uživaju u drami „Hope or Dope 2“ u kojoj učestvuje jedan od članova glumačke postave Yoon Chan Young . Nas zanima koliko ste uzbuđeni, kao i šta očekujete od druge sezone.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Yang Hae-sung/Netflix