Ljubav i ti stalno ukrštate puteve. Svaki tvoj princ iz bajke ima svoje mesto u tvom srcu. Sve je počelo sa prvim čovekom koji te je osvojio: tvoj tata. A kojih je to 5 momaka tvog života saznaj u tekstu koji sledi.

Ortak

Njegova uloga
Tvoj najbolji drug je tvoj pratilac. Pomaže ti da rešiš svoje probleme, dobro te poznaje i savetuje te u važnim trenucima.

Ovo kaže psihologija
Drugarstvo između momaka i devojaka ne postoji? Odgromna predrasuda! Mnogo psihologa smatra da ova prijateljstva upravo zbog velikih razlika u razmišljanju i uspevaju!

Ovo češ naučiti od njega
Momci su mnogo direktniji, a to će ti pomoći da stvari posmatraš opuštenije, jer nećeš morati stalno da lupaš glavu o čemu se radi. On je prvi momak koji će ti pokazati da ne moraš uvek da se prilagođavaš svemu. I naravno da ćeš još naučiti kako momci funkcionišu.

Koliko dugo je on važan?
Toliko vam je lepo zajedno, da ćete ostati veoma dugo bff. Nikada nećete zaboraviti svoje prijateljstvo!

Velika ljubav

Njegova uloga
On je tvoj princ na belom konju! Čuva te kao kap vode na dlanu, prihvata te takvu kakva jesi i uvek je tu za tebe. Poklanjaš mu svoje srce i dobijaš njegovo zauzvrat. Tako slatko!

Ovo kaže psihologija
Prva velika ljubav je neverovatno lepa. Ona čini da na svet gledamo pozitivno, uliva nam samopouzdanje i podiže raspoloženje. Bićeš srećna kao nikada!

Ovo ćeš naučiti od njega
Naučićeš da se nekome otvoriš i potpuno prepustiš. Naučićeš da voliš sebe, jer postoji neko kome se sve na tebi sviđa, pa čak i tvoji nedostaci.

Koliko dugo je on važan?
Kako to obično bude: Svoju prvu ljubav nećeš nikada zaboraviti.

Simpatija

Njegova uloga
On je više san nego stvarnost: Provodiš sate maštajući o zajedničkim, romantičnim trenucima. Samo jedan njegov osmeh je dovoljan da se osećaš sjajno!

Ovo kaže psihologija
Simpatija ti pomaže da se izdvojiš od svoje svakodnevice i izbegneš stres koji nosi sa sobom. Sanjarenje je tvoj odmor, tada se potpuno opustiš i isključiš.

Ovo ćeš naučiti od njega
Naučićeš šta ti je u vezi važno i kakav mora biti momak da bi te usrećio.

Koliko dugo je on važan?
Verovatno ga nećeš zaboraviti, ali on je samo jedna epizoda tvog života.

Prvo razočaranje

Njegova uloga
On je taj koji te je po prvi put povredio. Sve te noći koje si provela zaronjenog lica u jastuk plačući za njim. Ljubavni jadi su gorko iskustvo.

Ovo kaže psihologija
Prvo razočaranje te ojača i obeleži. Kada rane zacele, moći češ da mu oprostiš i bićeš bogatija za jedno iskustvo.

Ovo češ naučiti od njega
Saznaćeš šta ti ne odgovara i šta nikako ne želiš da se ponovo desi u nekoj tvojoj vezi.

Koliko dugo je on važan?
Ne brini, ne zadugo!

Tata

Njegova uloga
Tvoj tata je tvoj junak i zaštitnik u svakodnevnim situacijama. U njega možeš imati 100% poverenja. On je tvoja prva velika ljubav i ostaje tvoj savetnik koji te usmerava na pravi put.

Ovo kaže psihologija
Otkačeno, ali tačno! Ljubav prema tati obeleži tvoj život, jer je on tvoj prvi muški uzor. On ti pokazuje šta znači biti voljen i kako ljubav funkcioniše.

Ovo ćeš naučiti od njega
On će ti pokazati kako da se nosiš sa neuspesima i promašajima. Od njega možeš da naučiš kako da budeš jaka i borbena. Sigurno je ponekad strog, ali to je samo da bi te zaštitio od opasnosti sa kojima se možeš susresti u životu.

Koliko dugo je on važan?
Tvoj čitav život! On će zauvek ostati tvoj zaštitnik.