Netflix je po pisanju američkih medija spreman da platiti neverovatnu cifru 18-godišnjoj glumici Millie Bobby Brown da ponovi svoju ulogu Enole Holmes, u kojoj je nas, a verujemo i sve vas koji ste pogledali ovaj film oduševila.

Brown, koju je proslavila hit serija Stranger Things, prvi put je preuzela ulogu sestre detektiva Sherlocka Holmesa 2020. godine. Iako Millie Bobby Brown plaćen značajan iznos za ulogu Eleven u Stranger Thingsu, očekuje se da će njena plata za nastavak filma o Enoli Holmes ući u istoriju sedme umetnosti.

Kako piše magazin Variety, Brown bi trebala da dobije 10 miliona dolara za Enolu Holmes 2.  Ako joj se zaista isplati taj iznos, biće to najveća cifra isplaćena nekoj glumici ili glumcu mlađem od 20 godina.

Streaming gigant je u maju ove godine potvrdio da radi na nastavku filma iz 2020.“Sprema se nastavak! Millie Bobby Brown i Henry Cavill će se vratiti u Enoli Holmes 2″, napisali su svojevremeno na Twitteru.

HENRY CAVILL as Sherlock Holmes, SAM CLAFLIN as MYCROFT HOLMES, MILLIE BOBBY BROWN as ENOLA HOLMES

Osim Brown, koja ponavlja svoju ulogu Enole Holmes, Henry Cavill i Sam Claflin također se vraćaju kao Enolina starija braća, Sherlock i Mycroft. Prema  sajtu IMDb, Helena Bonham Carter također bi trebala ponoviti svoju ulogu Enoline majke, Eudorije Holmes, a Louis Partridge vratiće se kao begunac Tewkesbury.

Harry Bradbeer vraća se kao redatelj, a scenario, nastao po serijalu knjiga Enola Holmes Mysteries autorke Nancy Springer, napisao je Jack Thorne. Enola Holmes 2 biće ekskluzivno objavljena na Netflixu kasnije ove godine, a tačan datum još uvek nije poznat.

Foto: ALEX BAILEY/LEGENDARY ©2020