Tokom letnje sezone sjajevi i balzami za usne su omiljeni proizvodi svake žene, jer sjajne negovane usne savršeno idu uz preplanuli ten.

Proizvod za usne je glavno sredstvo šminke u svakoj kozmetičkoj torbi. Nakon prigušenih tonova i mat efekata koje smo voleli zimi, sada se radujemo letnjim prozračnijim i svetlijim formulama u okviru prirodnog izgleda šminke koji će učiniti da izgledamo sveže i prirodno tokom toplih i sunčanih dana.

Kod essence proizvoda biramo lagan i nenametljiv make-up look, a usne su te na kojima je zabavno i prijatno nositi brusnice, limune, lubenice, jagode…

Za prozračan minimalistički ili elegantan večernji izgled, u nastavku smo odabrali nekoliko odličnih essence sjajeva i balzama za usne koji će začiniti svaki make-up izgled

Pripremite usne za nanošenje sjaja sa essence LIP CARE booster pilingom za usne. Oslobodite svoje usne od tih dosadnih malih delova mrtve kože i ostavite ih glatkima. Kako to funkcioniše? Puder od limunove kore pomaže u uklanjanju mrtve kože, dok 10% limunovog ulja daje usnama vlagu koja im je potrebna za mekan i gladak rezultat!

Sunce na usnama uz essence proizvode za usne

Izuzetno sjajno i super voćno! Šareni essence JUICY BOMB sjajna sjajevi za usne s ukusnim mirisom stvaraju prelepe sjajne usne u trenu – bez osećaja lepljivosti!

essence extreme shine volume sjaj za usne je obavezan za prelepe usne vlažnog izgleda – bez dodatka silikona, mikroplastičnih čestica, alkohola i ulja. I to nije sve: asortiman nudi tri različite prednosti za raznovrsnu šminku za usne – maksimalan volumen, efekat ekstremnog poboljšanja i sjaj. Sjajno pakovanje, napravljeno od 94% reciklirane plastike, takođe štedi približno 31 tonu nove plastike godišnje. Sjaj za usne ekstremnog sjaja dostupan je u širokom spektru boja, od prirodnih do svetlih – tako da će sigurno savršeno odgovarati svakom stilu!

essence HEART CORE voćni balzam za usne dolazi u razigranom izgledu i bukvalno ima sve: srcolika jezgra privlači poglede, a svojom voćnom teksturom i prijatnim mirisom balzam definitivno pripada svakoj torbici i na svim usnama! Osim toga, 10% ulja slatkog badema pruža intenzivnu negu, dok meka tekstura sa laganim prekrivanjem ostavlja za sobom meki svetlucanje boje na usnama – savršeno za brzo popravljanje u pokretu.

Zahvaljujući laganoj teksturi nalik gelu, essence CRANBERRY ULJE ZA USNE glatko klizi po usnama i daje im sjajni finiš bez osećaja lepljenja. Ulje za usne daje vlagu i obogaćeno je uljem brusnice i vitaminom E – za meke, negovane usne. Formula reaguje na prirodnu, individualnu pH vrednost usana i pojačava boju. Na ovaj način usne su suptilno naglašene.

Sunce na usnama uz essence proizvode za usne