Coupang Play je podelila inrtigantan prvi tizer za nadolazeću dramu „Anna“.

Ova serija prati priču u kojoj Suzy tumači lik Yoo Mi, ženu koja zahvaljujući malim lažima završava u koži neke druge osobe. U najnovijoj najavi, Yoo Mi beži iz slupanog automobila, sa torbom u plamenu, dok čujemo njen zagonetni glas koji izgovara „Ljudi zapisuju laži čak i u dnevnicima koje čitaju jedino oni sami“.

Klip se nastavlja dalje otvarajući nam prozor u neglamurozan svakodnevni život ove mlade dame sastavljen od preživljavanja i rada različitih honorarnih poslova kako bi platila račune. Dok radi kao služavka ona primećuje elegantnu, dobro obučenu ženu u sobi. Zatim čujemo nečiji glas „Zabrinut sam za Yoo Mi. Ona ima toliko stvari koje želi da uradi“.

Nakon toga sledi njeno priznanje „Bila sam zavidna“ i najava pokazuje nju u drastično drugačijem životom stilu, koji se sastoji iz davanjea intervijua za novine, prisustvovanje događajima visokog društva, pa čak i raskošno venčanje. Nevidljivi prijatelj je pita „Usput , da li ti imaš dva imena“.

Kako stvari postaju gore Yoo Mi se zatiče u životnoj opasnosti i čujemo njen glas koji kaže „Ne znam gde da počnem da ti objašnjavam sve ovo. Priču kako je Lee Yoo MI postala Anna!“.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Coupang Play press