Evo kako je Selena Gomez proslavila 30.rođendan!
Rođendani su uvek nešto posebno, a naročito ako su u pitanju neki “jubilarni” brojevi – kao recimo svaka decenija života (20., 30. , 40. , 50. rođendan…), a pevačica Selena Gomez proslavila je svoj 30.rođendan na glamurozan način sa svojim najbližim prijateljima. Sada je izvor otkrio i to kako je Sel proslavila rođendan, odnosno neke detalje vezane za isti – poput toga da je zabavi prisustvovalo 50 ljudi, i da je održana u privatnoj kući.

„Svi su bili u haljinama i lepo obučeni. Na ulazu i na celoj zabavi bile su crvene ruže“, otkrio je izvor o otmenoj rođendanskoj proslavi Selene Gomez. Štaviše, na zabavi pevačice takođe su bile i šolje sa natpisom “Selena’s 30th“, štand za fotografije i rođendanska torta koja odaje počast Seleninom prvom glumačkom angažmanu – Barney & Friends.

Kako se navodi, videlo se da je Sel zaista srećna i da se cele noći zabavljala sa prijateljima i imala je divnu noć. Ono što će verovatno obradovati fandom jeste da je, po rečima izvora, i Camila Cabello bila tamo kao Selenina vrlo dobra drugarica. Što se tiče odeće slavljenice, Sel je obukla dva prelepa komada – Versace haljinu sa dijamantskim naušnicama i odgovarajućim štiklama dok joj je kosa bila vezana u uredan rep. Prebacivši se na malo opušteniji deo zabave, umetnica je nosila srebrnu haljinu sa šljokicama sa naboranim perjem, uparenu sa odgovarajućim štiklama.

U međuvremenu, Selena je takođe imala “tihu” rođendansku večeru sa najboljom drugaricom Taylor Swift, a i zahvalila se fandomu na svoj podršci!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram