Zbogom, jednostavni nude izgledi! CATRICE noviteti za jesen/zimu 2022 daje turobnoj sezoni dašak boja i sadrži sjajne proizvode koji istovremeno obavljaju nekoliko funkcija: iznenađuju izvanrednim bojama i teksturama, neguju vrednim sastojcima i ubeđuju svojim snažnim performansama.

Mali detalji koji pomažu da svakodnevni život učinite lepšim i otkrijete sebe na potpuno nov način – verni našem novom motu: NIJE MAGIJA. ŠMINKA JE.

Novi CATRICE proizvodi se mogu koristiti intuitivno, hranljivi su, iznenađujući i imaju trenutni efekat – ovaj aspekt multitaskinga se takođe odražava u četiri tendencija sezone: Zašto komplikovati stvari kada mogu biti tako jednostavne? Mi činimo to Make it Easy – lako i transparentno i razumljivo saopštavamo svim ljubiteljima lepote efekte proizvoda, od čega su napravljeni i kako se primenjuju. Pobeći od svakodnevnog životnog stresa na kratko? Surprise Me donosi iznenađujuće trenutke u svim dimenzijama: sa svojim jedinstvenim teksturama, bojama i efektima, proizvodi vas pozivaju na eksperimentisanje.

Što više svet postaje komplikovaniji, to više ljudi žudi za jednostavnošću. Proizvodi koji su što jednostavniji za upotrebu, daju vidljive, ciljane rezultate i čije su poreklo, proizvodni lanac i sastojci transparentni i lako razumljivi grupisani pod motom Make it Easy. Tendencija teži ka „manje je više“ – samo nekoliko proizvoda koji mogu učiniti više i nude ubedljive performanse po odličnoj ceni su sve što vam je potrebno za individualan, izvanredan izgled.

LIFT UP VOLUME & LIFT POWER HOLD VODOOTPORNA MASKARA

CATRICE noviteti JESEN/ZIMA 2022 su nas oborili s nogu!

Nastavite da ih podižete sve više i više: Maskara LIFT UP Volume & Lift Mascara Power Hold Waterproof ubeđuje svojim dugotrajnim efektom podizanja i spektakularnim volumenom. Vodootporna tekstura dodatno hrani trepavice bademovim i ricinusovim uljem. Zahvaljujući specijalnoj četkici, maskara daje trepavicama uvijenost i punoću za izražajan izgled očiju.

PMC * 639 DIN

BOOST UP VOLUME & LASH BOOST MASKARA

CATRICE noviteti JESEN/ZIMA 2022 su nas oborili s nogu!

 

Istaknite svoje trepavice! Ojačavajuća tekstura maskare BOOST UP Volume & Lash Boost Maskare obogaćena je uljem koštica kajsije i Widelash™ by Sederma i klizi kroz trepavice bez lepljenja. Zahvaljujući mekoj Magic Boost četkici, maskara pruža trenutni efekat volumena sa spektakularnom punoćom i dužinom, dok intenzivna crna boja stvara izražajan izgled.

PMC* 639 DIN

KOHL KAJAL VODOOTPORNA OLOVKA ZA OČI

Pogledaj me u oči: Kohl Kajal vodootporna olovka za oči je savršena za ekspresivne stilove šminke očiju koji traju. Mekano srce olovke omogućava jednostavno nanošenje, a visoko pigmentirana tekstura pruža intenzivnu boju. Formula je obogaćena hranljivim ši puterom, a olovka je napravljena od drveta sa FSC sertifikatom, što znači da materijal potiče od održivog uzgoja drveta.

PMC * 239 DIN

SHINE BOMB RUŽ ZA USNE

Dijamantski sjaj: Nova linija ruževa za usne Shine Bomb ubeđuje svojim sjajnim završetkom koji trenutno čini usne punijim. Zahvaljujući velikom izboru boja, svi ljubitelji lepote garantovano će pronaći svoju omiljenu nijansu koja im najviše odgovara. Kremasta, lagana tekstura nežno klizi preko usana i obogaćena je hijaluronskom kiselinom – za dodatni, hranljivi efekat.

PMC* 579 DIN

Suprise Me tendencija donosi jedinstvene iznenađujuće trenutke – sa posebnim teksturama, upadljivim detaljima, neobičnim bojama, neočekivanim efektima… Sve je u igri sa šminkom umesto da je samo nosite – sve što je zabavno i podstiče maštu je dozvoljeno. Šminka kao platno za individualno samoizražavanje. Možete iznova osmisliti svoje novo izražavanje svakog dana. Ovo stvara iskustva lepote i iznenađujuće trenutke koji vam donose radost

PRO DESERT ROMANCE SLIM PALETA SENKI ZA OČI

Pro palete senki za oči dobijaju novi dodatak sa Pro Desert Romance Slim paletom senki. Paleta dolazi u visokokvalitetnom papirnom pakovanju i sadrži 14 visoko pigmentiranih nijansi inspirisanih pustinjom. Meki njud i peščani tonovi, jake žute i ružičaste susreću se sa zemljanim smeđim nijansama, zlatnim i ružičastim. Zahvaljujući različitim završnim obradama, paleta senki za oči se može koristiti za kreiranje širokog spektra efekata i izgleda.

PMC* 1.309 DIN

VOLUMIZING EXTREME BUSTER ZA USNE

CATRICE noviteti JESEN/ZIMA 2022 su nas oborili s nogu!

Džin, džin – ura! Postoji novi dodatak asortimanu Volumizing Extreme Lip Booster sjajeva. Nova varijanta sa osvežavajućim ukusom džina i tonika sadrži mentol i ulje krastavca. Baš kao i druge varijante, Volumizing Extreme Lip Booster sjajeva Gin Tonic pruža ekstra obiman završetak sa efektom punih usana. Prozirna tekstura ima fine, srebrno sjajne čestice – za maksimalan sjaj.

PMC * 519 DIN

BRAVE METALLICS LAK ZA NOKTE

 

Brave Metallics lak za nokte obezbeđuje galaktički prelepe nokte. Visoko pigmentirana tekstura stvara dugotrajan metalik efekat sa visokom pokrivenošću. Zahvaljujući izboru trendi boja, mogući su različiti izgledi – za jedinstven stil.

PMC * 499 DIN

AIRBLUSH GLOW RUMENILO

Walking on Air. Nova AirBlush Glow rumenila u prahu impresioniraju svojom pernatom, laganom teksturom i prirodnim, sjajnim završetkom. Savršeno pigmentisana „airbrush“ tekstura obezbeđuje optimalno naglašene obraze i konture lica bez efekta preteranog rumenila.

PMC * 559 DIN

BROW FIX SOAP STYLIST ZA OBRVE

CATRICE noviteti JESEN/ZIMA 2022 su nas oborili s nogu!

Tajna lepote za pune obrve koje oduzimaju dah uz maksimalnu izdržljivost: Sapun! Brow Fix Soap Stylist sapun ne samo da daje obrvama trenutni vidljiv lifting efekat, već je i super dugotrajan. Jednostavno poprskajte malo vode ili spreja za fiksiranje šminke na proizvod da malo navlažite teksturu. Zatim sapun za stilizovanje nežno „zapenite“ četkom za oblikovanje, četkicom ga rasporedite na obrve i dovedite ih u željeni oblik. Ovo će učiniti da već veoma pune obrve izgledaju još gušće; za prilično tanke obrve po prirodi, sapun za obrve pruža fantastičan volumen za kratko vreme.

PMC * 519 DIN

THE HOT MOCCA PALETA SENKI ZA OČI

CATRICE noviteti JESEN/ZIMA 2022 su nas oborili s nogu!

Hot Mocca paleta senki za oči dolazi sa osam visoko pigmentiranih smeđih i njud nijansi sa različitim završnim obradama. Bogate, usaglašene nijanse imaju novu i poboljšanu, baršunasto meku teksturu i visoku efetnost boja. Još jedan naglasak: pakovanje je dizajnirano da izbegne nepotrebnu plastiku.

PMC * 789 DIN

THE PURE NUDE PALETA SENKI ZA OČI

CATRICE noviteti JESEN/ZIMA 2022 su nas oborili s nogu!

Pure Nude paleta senki za oči sadrži osam visoko pigmentiranih nijansi u elegantnim njud tonovima. Bogate, usaglašene nijanse u svetlim do tamnim tonovima imaju novu i poboljšanu, baršunasto meku teksturu i visoku efektnost boja. Još jedan naglasak: pakovanje je dizajnirano da izbegne nepotrebnu plastiku.

PMC * 789 DIN

THE ELECTRIC ROSE PALETA SENKI ZA OČI

CATRICE noviteti JESEN/ZIMA 2022 su nas oborili s nogu!

Electric Rose paleta senki za oči nudi osam visoko pigmentiranih senki u ružičastim nijansama sa različitim završnim obradama. Bogate, usaglašene nijanse imaju novu i poboljšanu, baršunasto meku teksturu i visoku efektnost boja. Još jedan naglasak: pakovanje je dizajnirano da izbegne nepotrebnu plastiku.

PMC * 789 DIN

THE DUSTY MATTE PALETA SENKI ZA OČI

Dusty Matte paleta senki za oči kombinuje osam visoko pigmentiranih senki za oči sa mat završnom obradom. Bogate, usaglašene nijanse imaju novu i poboljšanu, baršunasto meku teksturu i visoku efektnost boja. Još jedan naglasak: pakovanje je dizajnirano da izbegne nepotrebnu plastiku.

PMC * 789 DIN