Nakon dugog iščekivanja fanova širom sveta, a na njihovu neizmernu radost, BLACKPINK je konačno predstavio novi album pod nazivom „BORN PINK“!

Izdanje, na kom se nalazi 8 novih pesama, najavljeno je singlom „Pink Venom“ koji je oborio rekorde slušanosti – plasirao se na prvo mesto Billboard Global 200 top liste i debitovao je na prvom mestu Spotify Global Top Songs liste, skupivši 7,9 miliona streamova tokom prvog dana. Time je ova numera postala najuspešnije izdanje svih muzičarki ove decenije i treći najveći uspeh jednog singla zabeležen u prvih 24 časa.

Uz album, predstavljen je i uzbudljivi muzički video za pesmu „Shut Down“, a Jisoo, Jennie, Rosé i Lisa su u međuvremenu najavile da će izlazak ovog izdanja biti propraćeno velikom svetskom turnejom na čak četiri kontinenta.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Nakon objavljivanja globalnih hitova „How You Like That“ i „Ice Cream“ – saradnje sa Selenom Gomez, BLACKPINK 2020. godine predstavlja svoj debitantski studijski album „THE ALBUM“ koji je po izlasku debitovao na drugoj poziciji Billboard 200 top liste i prodat je u preko 1,4 miliona primeraka, čineći ih prvom K-pop ženskom grupom koja je u prodaji prešla brojku od milion jedinica. Veruje se da će sa novim izdanjima biti još uspešnije.

Izdanje „BORN PINK“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/BlackpinkBornPink

Foto: Universal Music Serbia