Evo svih zvezda koje su se pojavile u emisiji “Barney & Friends”!
Svako ima svoju omiljenu dečiju emisiju – a jedna od omiljenih mnogih od nas jeste “Barney & Friends”, koja je definitivno osvojila srca mnogih gledalaca. Koliko je slavna i voljena govori to što je trajala punih 14 sezona, sve od 1992.godine, kada su deca ali i neki odrasli počeli da prate priču o zabavnom ljubičastom dinosaurusu. Ovog puta nećemo se fokusirati na slatkog dinosaurusa, već na slavne ličnosti koje su se kao deca pojavili u ovoj emisiji!


Prva na listi je svakako Selena Gomez, koja je još uvek bila mala devojčica dok je igrala u emisiji. Sel je tumačila ulogu Gianne, od 2002.-2004.godine.


Da li prepoznajete ovu devojčicu? U pitanju je Demi Lovato, koja je igrala Angelu u ovom dečijem programu. Da li je se sećate iz ove ere?


Zatim jedna devojčica koja se pojavila u Barney filmu iz 2007.godine – verujemo da je ne prepoznajete, ali u pitanju je još jedna Disney zvezda, Debby Ryan!


Ako vam kažemo da je ovo Ben iz Netflixovog hita “Never have I ever”, sigurni smo da nam nećete poverovati, ali istina je! Jaren Lewison je tumačio ulogu slatkog Joshue u ovom izdanju.


Poslednja na listi jeste Medison Pettis, koja se proslavila još kao mala u filmu “The Game Plan”, a kasnije je tumačila još uloga u uspešnim filmovima, poput “He’s all that”.

Da li ste prepoznali sve glumce sa slika? Verujemo da vas je barem jedan zbunio ili naveo na razmišljanje!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić
Foto: Hit Entertainment/Courtesy: Everett Collection; YouTube