Muška moda u vodećem regionalnom multibrend konceptu Fashion&Friends dobila je pojačanje ove jeseni. Pobornici sportske elegancije uživaće u kolekcijama kultnih brendova Lacoste i North Sails, dok će ljubitelji urbanog stila pronaći omiljene komade u kolekciji brenda Plein Sport.  

Čuveni francuski brend Lacoste sinonim je za beskompromisan kvalitet sportskih, klasičnih modela koji odišu vanvremenskom elegancijom.

Lacoste, North Sails i Plein Sport: nova modna pojačanja u Fashion&Friends multibrend prodavnicama

Osnivač brenda, nekadašnji teniser René Lacoste predstavio je 1933. godine sada već kultni odevni predmet – majicu s logotipom krokodila i postao zaslužan za planetarnu popularnost polo modela, bez kog je nemoguće zamisliti savremeni garderober.

Inspirisan jedrenjem i životom na palubi, cenjeni nautički brend North Sails mesto je na kom se sastaju inovacija, tehnologija i dizajn.

Brend je 1957. godine osnovao američki jedriličar i osvajač olimpijske medalje Lowell North, iskoristivši iskustvo izrade morskih jedara od platna u osmišljavanju kolekcije koja je savršena za suočavanje sa ekstremnim vremenskim uslovima.

U Fashion&Friends multibrend prodavnicama dostupna je muška Core linija, zasnovana na organskom pamuku kao i North Tech linija okrenuta tech i performance materijalima koji obezbeđuju slobodu kretanja i udobnost.

Lacoste, North Sails i Plein Sport: nova modna pojačanja u Fashion&Friends multibrend prodavnicama

Iza sportske linije futurističkog dizajna Plein Sport stoji vizionar i osnivač jednog od najbrže rastućih brendova u kategoriji dostupnog luksuza Philipp Plein.

Vođen mantrom “First Rule: No Rules”, kolekcija je posvećena strastvenim individualcima koji svoje najdublje želje pretvaraju u stvarnost.

Brend koristi najnaprednija tehnološka rešenja u kombinaciji sa inovativnim dizajnom i tkaninama, bez upotrebe kože, teksasa i aplikacija.

Posetite i Fashion&Friends aplikaciju koja vam je dostupna putem Google Play store i Apple store