Mnoštvo slavnih prijatelja  mega popularne grupe BLACKPINK iskazalo je ljubav prema članicama grupe time što su prisustvovali njihovom koncertu i sve to pokazali fotografijama na društvenim mrežama.

Naime 15. oktobra je grupa startovala svoju dugo očekivanu Born Pink svetsku turneju, a prvi koncert devojke su održale gde bi dugo do u Seulu. Posle koncerta , mnoštvo zvezda podelilo je fotografije te sjajne večeri na društvenim mrežama.

Girl’s Day ’s Hyeri postavila je slatku fotografiju sa sve četiri članice grupe u bekstejdžu, sa prisnim komentarom “Od njihovog prvog koncerta 2018 .godine do njihovog drugog koncerta u 2022.godini , naš BLACKPINK je i dalje kul kao i uvek.“

Nedavno je Rose je uzvratila ljubav komentarom na njenom postu sa crnim i roze srcima.

WJSN’s Bona takođe je pokazala podršku za svoju prijateljicu Jisoo, podelivši slatku zajedničku fotografiju sa koncerta uz opis „Prelepa si i kul i naporno si radila!!!“.

U međuvremenu WINNER’s Lee Seung Hoon  podelio je odvojene fotografije sa svakom od članica grupe, kao i svoju sopstvenu , u BLACKPINK opremi.

(G) I-DLE ’s Minnie, koja je prisustvovala koncertu zajedno sa CLC’s Sorn podelila je video koji je snimljen sa njihovih mesta na događaju.  Ona je tagovala Lisu i Sorn, a uobjavi je napisala „Ovde smo za tebe brate!“.

Sorn je kasnije repostovala Minnie video na svom Instagram storiju sa dodatkom „Woohoo LALISA“ i takođe je podelila totalno slatki video u kome ona i Minnie plešu zajedno na koncertu.

Ostale poznate ličnosti , koje su uočene na koncertu su Park Bo Gum i TWICE Nayeon, Jihyo i Mina.

Tekst: Tijana Antonić