Zendaya i Tom Holland planiraju budućnost zajedno!
Biti u vezi kada ste holivudska zvezda veliki je izazov, zbog toga što su reflektori upereni u vas 24/7 – paparaci prate svaki vaš pokret, pa čak i kada želite da sakrijete nešto, vrlo je teško da to uspete. To je bio slučaj i sa Zendayom i Tom Hollandom koji su se upoznali još 2016.godine na snimanju Spiderman filma. Otkako su počeli da glume zajedno glasine o njihovoj vezi iz dana u dan su bile sve češće, a oni su zvanično potvrdili svoju ljubav u septembru 2021.godine objavom na Instagramu povodom Zendayinog 25.rođendana. Sada izvor govori kako je njihova veza zaista ozbiljna, i da planiraju budućnost zajedno!

Naime, kako njihovo poznanstvo a i romansa traju već neko vreme, par je spreman da sve podigne na neki ozbiljniji nivo. O tome da li planiraju venčanje ili decu još uvek se ne zna, ali sigurno je da trenutno žele da se više posvete vezi i ozbiljno gledaju na svoju zajedničku budućnost. Tom i Zendaya ušli su u “ozbiljnu i trajnu” fazu veze nakon više od godinu dana zabavljanja.

Ono što je par imao da poruči jeste samo da je sada bukvalno sve transparentno, te da nemaju trunčicu privatnosti: “Privatnost više nije u našoj kontroli, i sve stvari koje radimo ne mogu ostati među nama, već ceo svet sazna za to. Kada budemo spremni da podelimo nešto o nama sa svetom, uradićemo to. Za sada smo okej ovako” – poručuju oni.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram