Nije laž kada se kaže da je Jisoo apsolutna kraljica. BLACKPINK je započeo svoju svetsku turneju pod nazivom „BORN PINK“, koja je ponela ime po njihovom najnovijem albumu, 15. oktobra upravo u Seulu, prestonici njihove države. Kako je i očekivano devojke su potpuno oduvale sva očekivanja, priredivši neverovatan šou.

Svaka od članica je imala solo nastup i dok su sve odradile sjajan posao, Jennie koje je apsolutno iznenadila fanove svojom novom neobjavljenom pesmom, Lisa koja je šokirala BLINKS svojim polo plesom i Rose koja je zasjala svojim izvanrednim vokalima za „Hard To Love“, u međuvremenu je Jisoo zapalila srca fanova svojim solo nastupom za pesmu Camile Cabello „Liar“.

BLINKS su poludeli iste sekunde nakon što je pesma počela, dajući Jisoo ljubav koju zaslužuje.

Sposobnost ove mlade dame da peva širok spektar žanrova, od hip-hopa, balada do latino popa je izvanredna. Pokazala je svoj pun potencijal, svojim vokalom pre ubistvene plesne tačke koja se savršeno uklopila sa njenom harizmom i ličnošću.

Takođe, njen ogromni osmeh koji joj je celo vreme sijao na licu upotpunio je njen nastup, napravivši ga još spektakularnijim.

U istinu, teško je odvratiti pogled od Jisoo kada je u crvenom i bez obzira na ugao, njen scenski nastup je očarao svakoga.

Ostali članovi BLACKPINK-a bili su super uzbuđeni zbog njenog solo nastupa, i dok oni nisu bili u mogućnosti da ga isprate, zbog priprema u bekstejdžu, Jisoo-ina kratka rekonstrukcija nastupa naterala je fanove i devojke u vrisak.

Nastup za pesmu „Liar“ dalje dokazuje fanovima da kada Jisoo solo debi doživi svoj momenat ceo svet će biti zaljubljen u ovu mladu damu. Od njene lepote, preko talenta, do svestranosti njena moć samo raste iz dana u dan i mi ne možemo da dočekamo da vidimo šta još ima da nam ponudi. Mnogo ljubavi i podrške za ovu mladu zvezdu u usponu.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Twitter