Opet je tu decembar, mesec pun prilika za sreću,  ali i stresnih trenutaka uzbudljivog odabira poklona za naše najmilije. Bez obzira na to da li verujete samo u jednu dobru osobu ili u svakoga ko nas poseti ovih dana, verovatno već tražite ideje kako da pronađete prave, savršene poklone koji će dragim osobama izmamiti osmehe na lice. 

Da bi izbor bio lakši, u Lisci su pripremili nekoliko zanimljivih predloga – ali kako kažu, bez obzira za šta se odlučite – za najnovije trendove, seksi veš ili udobnu pidžamu, uvek stavite osobu koja prima poklon na prvo mesto. Kupujte za nju, a ne za sebe – jer uz poklon možete oživeti trenutke koje ste delili zajedno, pokazati da je poznajete ili je izazvati da proba nešto novo. 

Za prijateljicu

Da li je vaša prijateljica modna trendseterka? Onda je iznenadite sa nečim ekstravagantnim ili smelim – možda novim vešom koji sama ne bi kupila, ali znate da će njime biti oduševljena.

Za njega

Ako samo želite da ga malo razmazite i tražite nešto praktično, onda mu poklonite njegove omiljene gaćice. Zato što će se u njima osećati prijatno i opušteno, ali i zato što će u njima uvek misliti na vas. Čak možete još malo začiniti poklone i pored gaćica za njega u paket staviti i gaćice za sebe.

Za tinejdžerku

Tražite slatku pažnju koja je baš „kičasta“, ali i dalje korisna za svaki dan? Onda potražite svečane šare i boje koje je gotovo nemoguće izbeći u decembru. Roze ili crvene gaćice i čarapice savršene su i možete sastaviti poklon paket za oko 1.000 rsd.

Za mamu

Da li je vaša mama jedna od onih osoba koje kažu da već imaju sve i da joj zaista ništa ne treba? Onda joj poklonite nešto što znate da ceni – recimo, njen omiljeni donji veš, po koji se vraća iznova i iznova.

Za sebe

Zašto za praznike nebi poklonili nešto i sebi? Priuštite sebi nešto što već dugo gledate, nešto, u čemu ćete se osećati više samouvereno, nešto, što jednostavno želite. I dozvolite da vam diskretno sugerišemo– ako se odlučite da u zadnjoj noći odenete crveni veš,  to vam možda donese sreću. Svakako vredi pokušati?

Za još više ideja kako da ugodite sebi i obradujete najmilije posetite prodavnice Lisca ili www.lisca.rs .