Prvi put u svojoj karijeri, dobitnica Oskara i višestrukih GRAMMY® nagrada, globalna superzvezda Billie Eilish objavljuje vizuelni zapis svog neverovatnog nastupa uživo u bioskopima širom sveta – koncertni film Billie Eilish Live at The O2.

U petak, 27. januara, samo jednu noć, gledaoci mogu da iskuse zadivljujući koncertni film koji oduzima dah snimljen u O2 u Londonu.

Nikada ranije viđena proširena verzija ovog upečatljivog koncertnog filma vodi gledaoce na vizuelno zadivljujuće putovanje od početka do kraja, u srce Eilishine rekordno rasprodate Happier Than Ever, The World Tour.

U režiji Sama Wrenchera koji je snimio koncert sa 20 kamera sa punim senzorom i kinematografskim staklom, ova vizuelna ekstravaganca sadrži celovečernje koncertno izvođenje 27 pesama za nešto više od 95 minuta, kao i intimne i nezaboravne trenutke između Billie i njene publike.

Billie Eilish Live at The O2 je prvobitno emitovan uživo kao deo Apple Music Live serije i nedavno je nominovan za najbolji muzički film za predstojeću dodelu GRAMMY Awards® 2023. godine. Sada će prethodno neobjavljeni produženi rez biti dostupan isključivo u bioskopima publici širom sveta.

Film će biti prikazan u bioksopima CineStar Cinemas, a karte su već u pretprodaji zato budite brzi!