Nakon što je u Meksiku s Nicole Peltz, Brooklynom Beckhamom i njihovim povećim društvom dočekala 2023. godinu, Selena Gomez došla je na dodelu Zlatnih globusa u Los Angelesu, a njeno pojavljivanje je izazvalo ne tako lepe komntare zbog debljine na društvenim mrežama, ali Sel im nije ostala dužna!

Selena je oštro odgovorila kritičarima na društvenim mrežama koji su je prozivali na račun njenog izgleda na dodeli Zlatnih globusa, gde je došla sa devetogodišnjom sestrom Gracie Elliot Teefey, koju je javnost već imala prilike da vidi 2019. godine na premijeri Zaleđenog kraljevstva 2.

Selena je obukla crnu Valentino Haute Couture haljinu s ljubičastim rukavima, a sa sestrom je s osmehom pozirala okupljenim fotografima na crvenom tepihu.

Njina mlađa sestra nosila je zlatnu haljinu, zlatne cipelice s niskom potpeticom i sjajnu torbicu Prada Cleo čija cena je oko 3600 eura.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

I kao što to biva u današnje, toksično vreme, Selenino pojavljivanje na crvenom tepihu pokrenulo je negativne komentare na račun debljine.

„Izgleda malo zdepasto“, napisao je jedan tviteraš, a drugi dodao: „Dođavala, debela je“, dok je treći upitao da li je možda trudna.

Selena je tokom Instagram livea u kojem se pojavila sa svojom sestrom vrlo jasno dala do znanja kako ju zlobni komentari nimalo ne dotiču.

„Trenutno sam malo veća jer sam se zabavljala tokom praznika“, rekla je, dodajući kroz smeh: „Ali, nije nas briga.“

Zlobni komentari stigli su samo sedam dana nakon što se Selena vratila na društvene mreže. Prošlog je aprila objavila da će se na neko vreme odmaknuti od društvenih mreža upravo zbog zlobnih komentara na račun njene veličine.