Na velikim platnima domaćih bioskopa od 18. maja bićemo u prilici da gledamo u ostvarenju „Ponovo ljubav“ prelepu Priyanka Chopra Jonas i Sama Heughana iz hit-serije Outlander. U modernoj romantičnoj komediji koja će osvojiti vaša srca, po prvi put debituje na velikom platnu i svetska zvezda Selin Dion, koja glumi samu sebe. Reditelj i scenarista filma Jim Strouse glavnu ideju filma preuzeo je iz novele „Text For You“ nemačke autorke  Sofie Cramer.
Mira (Priyanka Chopra Jonas) teško podnosi gubitak preminulog verenika i počinje da šalje emotivne SMS poruke na njegov broj telefona. U međuvremenu, njegov broj je službeno dodeljen novinaru Robu (Sam Heughan) koji je nedavno raskinuo sa verenicom i potpuno  je izgubio nadu da će pronaći ljubav svog života. Ipak, opčinjen Mirinim porukama, upušta se u avanturu.

Robu u njegovom naumu da pronađe autorku dirljivih poruka pomaže veličanstvena Celin Dion.Ponovo ljubav  kreće sa prikazivanjem od 18. maja, a soundtrack filma obećava čak pet novih pesama neponovljive muzičke zvezde, uz šest 6 starih hitova među kojima su It’s All Coming Back to Me Now, All by Myself i That’s the Way It Is.

Proverite u bioskopima od 18. maja da li će Celin Dion uspeti u svojoj prvoj ulozi u filmu da spoji novinara Roba i ilustatorku Miru!

Photo by courtesy of Sony Pictures