Avon Viva La PINK kolekcija je must have ovog maja, a imamo i poklone za vas!

Avon iz meseca u mesec predstavlja sjajne novitete, a ovog maja tu je kolekcija Viva La PINK koja nas je oduševila na prvi pogled  i zato smo rešili da tri čitateljke obradujemo sa sjajnim poklonima, zato pažljivo čitajte tekst kako biste mogle da se uključite u akciju.

Nosi pink i osećaj se moćno uz Avon Viva La Pink kolekciju u limitiranom izdanju. Eksperimentiši i isprobaj sve – od nežnih pink tonova za svaki dan, do odvažnog i kreativnog make-up izgleda.

Avon Viva La PINK kolekcija je must have ovog maja, a imamo i poklone za vas!

Potraži novo rumenilo u stiku. Rumenilo možeš naneti da bude nežno i jedva primetno, ali kako je nadogradivo, možeš ga naneti više puta za jači efekat.

Viva La Pink! rumenilo u stiku će dodati sjaj i boju tvojim obrazima. Izaberite između tri dostupne nijanse ili ih kombinujte i uživajte u modernom efektu „vlažnog sjaja“. Lagana formula rumenila u stiku je prijatna za blendovanje i ne opterećuje kožu.

Pored rumenila u kolekciji se nalazi i novi Avon Viva La Pink! hidratantni ruž za usne sa uljem avokada i kokosa! Pet satenski mat nijansi za još bolje raspoloženje. Izaberi kako se osećaš i pokaži to svojom novom omiljenom nijansom! Ultra hidratantna formula daje usnama satensku mat boju i celodnevnu udobnost hidratantnim uljima.

Sjajani pokloni kažemo mi, a verujemo da se i vama dopada,ju a sve što treba da nam napišete je odgovor na pitanje „Koliko je nijansi Avon Viva La Pink! rumenilo u stiku, a koliko hidratantnih ruževa dostupno u novom Avon katalogu?“. Odgovore uz svoje podatke – ime, prezime, adresu, grad i kontat telefon, šaljite na mail redakcija@superteen.rs do nedelje 21. maja u 18 časova, a imena dobitnica objavljujemo na IG storiju. I da da biste učestovali u nagradnoj akciji potrebno je imate adresu za dostavu nagrade na teritoriji Srbije.